Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 31 October 2011

Model Pinggan Mangkuk

Please gelak dengan title blog wawa kali ni.. :) 

Last Wednesday (Deepavali) family wawa from JB ada datang sini. Motif utama ialah zarith nak beli barang for her hantaran. Sasaran tempat ialah SOGO. So mak and sista wawa tak nak lepas kan peluang pergi ke family area pinggan mangkuk kristal and so ever. Well, wawa memang tak minat dengan benda ni semua, all dining set, tea set kat rumah pun mak yang bagi, yes import from JB. Purposely nak beli pinggan mangkuk sendiri memang tak pernah. Maybe after this. 

So sementara tunggu diaorang tengah pilih-pilih tu apa lagi kita jadi model pinggan mangkuk sekejap. Hampir-hampir dihalau oleh promoter di situ. Apa pun tak boleh.. :)
  

Beli beli all of this value buy. 20% 30% 50% diskaun. Shop till you drop! 






Agak-agak Corelle nak amik wawa jadi model diaorang tak? Wait wait new set Corelle ni serius cantik-cantik. The price pun cantik gak. Rasa bersalah pulak bila wawa pernah pecahkan pinggan Corelle mak wawa. Nati if ada budget wawa beli set Corelle baru for you. I love u mak!

3 comments:

  1. kelas kau maria!!!

    tetiba tukar nama pulak eh, ahaha

    ReplyDelete
  2. kira untunglah ni dpt gak tangkap gambar kt dlm sogo..

    akak br keluarkan handphone derang asek jelingg je..terpaksa lah buat2 nk sms org...huhuhuhuh

    ReplyDelete
  3. love your outfit especially ur handbag..mcm handbag Old Blossom Box..

    ReplyDelete