Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 3 October 2011

Seminar at DoubleTree Kuala Lumpur

Last week, wawa ada pergi seminar berkaitan ICT di DoubleTree KL. Kelaaaasss kau maria hotel ni. Ni ontheway, kitaorang satu office naik bus pergi seminar ni. Ala-ala rombongan kak kiah. 
 


Sampai je, terus pergi ke toilet. Best clean & clear. 
Mak datin ni baru siap touch-up. :)



Ok seminar start. 


Habis sudah seminar. Geng-geng kitaorang. 



Hi-tea. Well, makanan semua pelik-pelik, rasa pun takdelah sedap sangat. 

Dimsum marvelous. Teringat kesedapannya sampai sekarang. Yang petak tu otak-otak. Muak, otak-otak tradisional dalam daun tu lagi sedap kot. satay ikan, satay daging black pepper, rasa pun biasa je. takdelah sedap sangat.


Strawberry cheesecake paling kelaaasss.. ha nak inform kat you all, tengah tu ialah pisang goreng ok. tapi tepung dia tu maybe chef doubletree ni letak serbuk coklat. tu yang nampak macam lain je. sorry wawa tak reti angle mana yang patut amik, makanan tak appetite langsung kan. ok admitted. tapi memang biasa-biasa je lah semua. goreng pisang kat gate 1 putrajaya lagi sedap kot.


teh tarik best!


Cantik kan? Nak amik letak kat rumah boleh tak?


Ok sesi bergambar di sekitar ballroom sementara driver bus datang amik. Thank you photographer, kak su memang sporting.




Budget comel. hik hik.

Boss-boss besar semua ni. Baju biru tak boleh blah. 




Balik tu dah pukul 6 lebih. Look at that! Jam teruk sangat kat Jalan Ampang, tak sanggupnya. orang KL macam ni ke hari-hari? Stressnya..Putrajaya jugak best takde jam.

 

4 comments:

  1. Wawa kerja kat Putrajaya juga ke? Kat mana ya..
    Mama kat presint 4, DCA...umah kat presint 9, kuaters je...

    bestnya wawa tgk makanan tu.........

    ReplyDelete
  2. wawa kerja JPM. Duduk kat presint 15. Kalau g alamanda singgah rumah wawa. :)

    nampak je best tapi tak sedap la. Makan kedai mamak kat diplomatik lagi sedap. hehe.

    ReplyDelete
  3. owhh brlah tau...heheeh

    InsyaAllah satu hr nnti leh jumpa..tp mama ni pemaluss orgnya..heheee

    ReplyDelete
  4. haha.. pemalu sangat ke? hehe. boleh no problems. btw, blog fashion mama gee wawa tak boleh bukak. tuhari dapat email invitation but still tak boleh bukak.

    ReplyDelete