Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Saturday, 29 October 2011

Yuna, Wawa & Canon

Wawa plan nak beli DSLR, kecoh kan, orang lain semua dah beli tak kecoh pun. ala still nak gak. ada review kat google camera DSLR. wawa memang penggemar Canon, selama ni pun beli IXUS je rasa dah pakai dua jenis IXUS yang berlainan. semua pemberian parents. so this time plan nak beli DSLR guna duit sendiri lah. kecoh kan. whatever. 

Bila google tadi ada ternampak yuna & canon. baru teringat yuna adalah duta canon. so sempat cuci mata dengan fesyen yuna bersama canon, lagi lah bersemangat nak beli. hurmm please.. duit-RM-kachingg silalah banyak.. :)

Ok jom kita layan gambar yuna dulu... sumber google..

Sila jealous..

 

Yuna bersama Jojo.. gambar ni dari blog Jojo shooting yuna in london and new york.


Sangatlah bertuah cik Yuna ni.


 

Picture below taken from yuna tumblr. Mengikut firasat wawa yuna menggunakan Canon EOS-5D-Mark-II. Yang harganya lebih kurang dengan duit hantaran wawa dulu.. hukhuk..



Tak perlu rasanya nak beli yang mahal sangat, bukan nak buat bisnes or amik gambar kahwin macam MOM kan. 

Bila google lagi wawa ada terjumpa pada Canon 1100D yang baru & limited editon. Yuna launch tuhari. Harga pun ok. Atau Canon 550D. Masih lagi within my budget lah. So pada sesiapa out there yang dah biasa dengan DSLR ni boleh share tips dengan wawa.

Comel kan yuna camera ni.. ishh.. geram.. rasa nak pergi beli sekarang je.. maroon lagi..





And please pray my wish do come true. Nati kita boleh amik gambar sama. :)

Selama ni pun wawa amik gambar with my Canon IXUS & blackberry je.. ok lah tu.. ye ke ok?


3 comments:

  1. budget ada beli je wawa :)
    bertambah cunlah gambar2 lepas ni..

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

    ReplyDelete
  2. @mama gee: tu lah kan.. simpan2 duit pun in the end habis gak.. hihihi.. jom gee beli.. :)

    ReplyDelete
  3. Antara Canon n Nikon mana lagi elok eh?

    ReplyDelete