Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Sunday, 2 October 2011

Bunga-Bunga Cinta

Wawa bukanlah minah bunga, apatah lagi bukan minah jiwang. Tapi minat pada bunga-bunga. Haaa camner tu? Tak tau bila minat collect bunga tu datang, maybe since suka hias rumah kot. Ada orang cakap 'rumah moden tak perlu letak bunga banyak' tapi wawa tak kisah nak letak jugak.  Semua bunga ni wawa arrange sendiri. 

Bunga merah bawah ni since wawa nikah tuhari, tapi dah tukar pasu sebab pasu yang lama tu Mr.Fand dah pecahkan. Nasib dia belikan yang baru and absolutely cantik. Tepi-tepi tu gift masa bertandang rumah Mr.Fand yang balance-balance je. Frame beli kat Romantika.


Bunga ini pulak MM (mak mertua) wawa yang pilihkan & arrange. Beli di Romantika jugak. Thanks Mak. :)
 

Bunga di dining table.



Lavender. Setiap bulan or ikut hati je wawa akan letak lavender scent. So, bau fresh gitu. Ala-ala english gitu.



Rasa ada lagi nak beli kot next time. Kalau banyak sangat macam kedai bunga plak.

6 comments:

  1. wawa ade anak tak ? saya kalau letak habis lah anak2 cabut so rumah memang kosong je.

    http://puanbee.com

    ReplyDelete
  2. mestilah takde puanbee.. kalau ada mesti semua simpan dalam drawer.. :)

    ReplyDelete
  3. haha boleh ler cantikn rumah ye tak.. rumah sy tk dpt lah ..

    ReplyDelete
  4. bila budak-budak dah besar boleh la kot puanbee.. :)

    ReplyDelete
  5. <<< peminat bungaa!! kalau boleh setiap sudut nk letak bunga....
    dulu umah mama ada 4 jambak bungaa...tp sekarang just 2 je...sbb malas nk maintain..hehe habuk tu yg tak tahann....

    ReplyDelete
  6. @mama gee.. kita banyak similarity lah. minat banyak yang sama.. ;)

    ReplyDelete