Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Saturday, 1 October 2011

Seluar Tidurku

Ha ha ha, kalau takde seluar tidur mesti tak boleh tidur kan? Dengan kata lain, seluar tidur mestilah selesa baru boleh tidur dengan nyenyak. Lagi best kalau ada seluar tidur yang selesa dan cute. Maybe tidur boleh mimpi indah-indah. Nakk tau camner seluar tidur yang selesa dan cute? Jeng jeng..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Cute kan and of cos lah selesa pakai buat tidur. Sedar-sedar je dah pagi. :)

Jom jom dapatkan di Full House.


3 comments:

  1. comel ada saiz besar tk agak2 nya nih ? hehee

    http://puanbee.com

    ReplyDelete
  2. free size lah puan bee.. jom dapatkan di http://fullhouse-collection.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete