Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 19 October 2011

Wondermilk Cuppacakes Show!!

I'm so proud bila Malaysian, belia or remaja boleh bukak business sendiri. Rasanya malaysian people akan support barangan buatan malaysia bila produk itu memang best & superb kan? siapa yang tak nak? somehow lagi murah dari international product. Banyak je program belia sekarang yang di anjurkan oleh kerajaan khususnya. Sepatutnya belia kena lebih kreatif dan bukan berharap kerja makan gaji sahaja. (ceh macam pakar ekonomi pulak). 

Actually wawa so bangga dengan Wondermilk Sdn Bhd. Dari cupcake yang cute tu boleh jadi bisnes besar. Wawa pergi opening 3rd outlet Wondermilk diaorang di Publika Sabtu lepas. Happening banyak game, cupcakes free tapi sebab wawa datang lambat coz pergi beauty workshop banyak yang missed la. Tapi, takdelah lewat sangat coz sampai tu still lagi happening, just cupcake je dah habis. 

Banner diaorang, sungguh kreatif.

 

 Semua barang ni comel-comel. Cari fridge magnet takde pulak.

 The booths.

 Di luar kedai. Still ramai orang!



Ternampak Jezmine. Cute ok. Peramah! wawa beli beg from Old Blossom Box Store. comel sangat.

Ami cute and definitely stylo mylo.


Sebab cupcake free dah habis, wawa terpaksa beli cupcakes with 20% sale. Ok lah kan. Cupcake tak sempat snap dah habis kitaorang kerjakan. :)


Muka hampa coz red velvet dah habis.

So much fun! And absolutely I LOVE cupcakes I LOVE Wondermilk. :)

2 comments:

  1. sedapnyaa cupcakes...

    kasi tunjuklah beg chomel tu..hik3...

    ReplyDelete
  2. sedap cupcake wondermilk.. nyum nyum.. nak pergi beli lagi jauh pulak.. haaaa beg comel tungguuu ok.. :)

    ReplyDelete