Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 7 October 2011

Bedroom: Edisi Berangan

Now, wawa tengah berusaha untuk decor bedroom. Sekarang bedroom tu simple je, tapi tak fully decor ikut apa yang wawa nak lagi. So, macam biasa lah try google bedroom decor yang cantik. Ada terjumpa kat sini. Terkedu ok sangat cantik. Jom kita sama-sama tengok. 



 If macam ni, confirm tak keluar bilik.





Isn't it gorgeous? Simple yet elegance kan? Rasa boleh follow, semua benda dah ada cuma nak decor je kadang tak tau nak letak or susun kat mana. One thing, pemilihan colour amat lah penting untuk dapat combination yang cantik tu.










So, tak sabar rasanya nak decor bilik macam ni. :)

14 comments:

  1. suke gak style mcm ni..
    tahun depan mau tukarr gaya bedroom drp merah ke warna2 lembut camni...hehee bioo sejukk je

    ReplyDelete
  2. cantik2..biru memang fevret saya..aritu tengok deco macam ni jugak dekat blog kak gee..kalau dapat bilik camni memang rasa berat je nak kuar bilik kan :D

    ReplyDelete
  3. @mama gee: wah macam mana bedroom gaya mewah tu? mesti menarik tertarik. :)

    ReplyDelete
  4. @yana kama: yes kalau dapat bilik macam ni, surely duduk bilik je tak keluar2. :)

    ReplyDelete
  5. it's super nice! all d best wawa..once ur room dah completely siap..jgn lupa tunjuk..hehe

    ReplyDelete
  6. warna lembut mmg tenang dalam bilik...

    ReplyDelete
  7. @lilly: orait dear no prblem (ntah bila lah nak siap tu ek?) hehehe..

    ReplyDelete
  8. @sweetdarling: kan. tenang jer.. confirm nak melepak kat bilik je.. :)

    ReplyDelete
  9. sangat sweet. rasa macam princess ;)

    ReplyDelete
  10. @nabilah: sweet kan? hehehe verangan macam princess.

    ReplyDelete
  11. jawabnya memang u ngan fand dok dalam bilik je lah tak kuar2 ahakss,,,,

    ReplyDelete
  12. @bhaihaqi: ye ke? cantiknya bilik you?

    ReplyDelete
  13. @madam: well of cos, duduk bilik je lah.. wink wink.. :)

    ReplyDelete