Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Sunday, 23 October 2011

Cantiknya Aishah Sinclair

Wawa bukan fan kepada aishah sinclair ni. Drama or rancangan dia pun tak pernah tengok. admitted tak tahu dia glamour sebab apa, maybe adik kepada ashraf sinclair and absolutely dia cantik. that's why la wawa blog pasal dia ni. baru tahu dia ada facebook bila google tadi. 

apa yang buat wawa nak blog pasal dia ialah nampak cute sangat time reception yasmin hani. wawa dapat pic ni dari ohbulan. yup saya memang suka pasal gossip. :)

jom tengok.. 





tetiba-tiba minat pada kaler pastel macam ni kan. Although i love darker colour, pastel & soft colour isn't a bad choice either..

Btw.. grey & pink colours are best combination for me too.


:)

2 comments: