Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 20 October 2011

Publika, Solaris Dutamas

Quite a good place. Next time boleh datang lagi, that time pergi coz nak join cupcake show at wondermilk. actually tak banyak lagi kedai yang bukak. nak keluar dari bangunan pun we all tanya security guard coz takut salah jalan. Building dia pun berliku-liku. But then, if banyak kedai dah opening soon, publika gonna be the latest shopping malls to hit in the Klang Valley. After cupcake show tu, we all round at publika.

let's tengok!


 Time ni, Mr.Fand tanya? what are u doing? hehe take je lah my picture. :)

Enjoy!


No comments:

Post a Comment