Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 28 October 2011

Bizzy Body: The Slimming Expert

Last Saturday wawa dapat invitation dari Bizzy Body untuk promisi 7th Anniversary Bizzy Body. 7 tahun since opening diaorang so RM7 sahaja caj dikenakan untuk slimming session mengikut terma dan syarat diaorang lah. Bila sampai je sana, diaorang akan tanya nama dan appointment pukul berapa, setelah memberitahu details kepada receptionist tu diaorang suruh tunggu sekajap and fill form. Lama jugak nak tunggu consultant diaorang before proceed to treatment. So dari takde buat apa, biasalah wawa pergi snap beberapa picture. 

Look at that!

Ni post wajib..


Antara ambassador ialah: Yasmin Hani, Datin Sharifah Shawati, Tony Eusoff, Kevin Zahri, & Sazzy Falak. (Itu antara celebrities yang wawa kenal). Dan look 800 sessions treatments left. so grab it now! ambassador diaorang semua memang dah slim, try test adibah noor or shani or dina ke? ada berann?? :)


The slimming products. to burn fat. stimulates the cells of the skin. to produce more collagen and elastic to strengthen the breast and prevent sagging dan macam-macam lagi.
  

 The package! Jangan terbeliak plak tengok the price ok.. Itu rasa murah kot..


Ok continue.. lepas consultant datang, dia pun cerita semua produk yand di tawarkan dan based pada body wawa. itu ini itu ini.. wawa kena jalani treatment almost 4 months untuk jadi macam diaorang ambassador. dan wawa tanyalah berapa cost semua? ha nak tau RM7684++.. MURAH KAN!! hihihi.. wawa terus je cakap i'll be back and discuss with my husband to confirm lah.. in fact balik tu takde pun cakap dengan mr.fand terus lupakan mr.fand tanya pun terus cakap tak berminat dengan produk tu.

Before pergi bizzy body tu ada gak google & buat research pasal produk ni.. ada yang bad comment & ada yang kata ok dah berjaya guna produk ni.

rasa kena kaya dulu baru boleh pergi buat treatment ni kot.. hihihi.

2 comments:

  1. quite cheaplah compare dgn harga2 kat tempat lain kan..
    takmo try ke wawa?

    Alaahh wawa..ptg2 jogging dgn hubby keliling block tu pun ok... :)

    ReplyDelete
  2. @mama gee: diet calories pun ok gak.. if duit dah terlebih nati ok lah kot. :)

    ReplyDelete