Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 30 September 2011

Wawa Nak Baby!!!

Actually wawa suka tengok gelagat budak-budak. Cute, happy je. Bila tengok budak yang comel-comel, mesti cakap dengan Mr.Fand, i want baby. Then Mr.Fand tersengih-sengih. Geram tengok budak comel-comel. Kalau boleh nak suruh stay jadi baby je tak yah besar, boleh kot? Belikan baju yang cute-cute kat diaorang, amik gambar, ajak pergi jalan-jalan, mesti seronok.   

Ingat tak siapa dak kecik ni? Ala time wawa buat laksa johor tuhari, anak kak Anne. Comel, sweet je, and favo pakai lipstik.


 

Eryna Sofea. Pandai posing, cakap je, 'eryna, i want take your picture' nati dia sengih-sengih and terus posing. Sweet je. Gedik pun ye. :)

Doakan wawa dapat baby yang comel nati ok. Siapa yang taknak kan?




Bila kak anne nak balik tu, ada cakap. 'eryna stay with kakak ok'. angguk-angguk je. serius comel. alahai.. mmuahh.. :)

2 comments:

  1. salam wawa..K.atie tag... http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/09/ga-full-houseseluar-tidur-murah.html

    ReplyDelete