Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 27 September 2011

I Don't Like Her!

Okay memang admitted memey ni cun, slim, time wawa jumpa dia tuhari pun dia kurus tinggi look sweet and simply perfect tapi tak suka. Maybe sebab isu dia dengan abby dulu kot. Ish pengakuan ikhlas ni. Agak-agak kena banned ke? Whatever :) 

Admitted lagi wedding attires memey sungguh cun.




 



Sponsored by Vera Wang, Hatta Dolmat, Rafflesia, reception at Crowne Plaza Mutiara Hotel. berjuta-juta. RM12mill. Thank God, rezeki memey. hurmm but still tak suka. So pada sesiapa yang minat memey boleh layannn..

Anyway, nak compare wedding dress wawa dengan memey. Ha, nak jugak. :)


p.s:  advice for myself. relax la wawa. :)

5 comments:

  1. nak compare wedding drees haku sekali leh??? hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. lawaa baju wawa...
    grand gak weddingnyaa...

    ReplyDelete
  3. @Puan tia: geram ok, ingat memey sorang je ke yang cantik. orang lain pun cantik gak la. (kan dah confess tak suka memey) :)

    ReplyDelete
  4. @mama gee: thanks :) nati wawa buat full review pasal my wedding, asyik tak sempat je.

    ReplyDelete
  5. cantiknyew dia..
    nice to meet u gorgeous!

    ReplyDelete