Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 22 September 2011

My Looks

First picture tak ready lagi, tapi still nak expose. So, layan.

Need i say more? hehehe.. thank you to my cameraman. mr.fand. he said  'asyik amik gambar je' but never refuse sebab redha & layankan wife dia. :)

Shawl: Buy at Singapore.. ala jalan TAR pun ada.
Handbag & Shoes: Singapore, no brand (from Bugis Junction)

8 comments:

  1. ye ke cik lekit? macam2 artis dah orang cakap muka wawa ni. takde kot.. wawa is wawa.. hehe.. anyway cik lekit lagi sweet mewit. :)

    ReplyDelete
  2. thanks fabulous mummy.. you look nice too..

    ReplyDelete
  3. cun shawl tu wa... nak try pakai gitu tp takut buruk n tak sesuai lak..

    ReplyDelete
  4. memang.. and suka sebab senang pakai jugak. ha try la pakai madam. :)

    ReplyDelete
  5. Wah,cantik la .Maxi dress ni kalau saya pakai nampak mcm gemuk ;-(

    Mind to share how do you do your shawl?

    ReplyDelete
  6. @hidaya shamsudin. maxi dress ni jenis kain berat and jatuh. try pakai high heel boleh nampak lagi slim. :)

    ok nati ada time wawa buat tutorial.

    ReplyDelete