Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 29 September 2011

Pullman Putrajaya

Actually bukan kat Pullman, tapi berdekatan dengan pullman, iaitu Ekuestrian Park Putrajaya. Ha maybe ada yang still tak tau kat mana park ni. Tapi wawa gerenti pada sesiapa yang suka amik gambar scenery, lush green, well known kot tempat ini bagi diaorang. Park ini di Presint 5, Putrajaya, nearby PICC, if dari bridge depan PICC tu you all kena turn left, terus je akan ada nampak signboard untuk masuk park ini. 

Strongly recommended bagi sesiapa yang suka amik picture, berangan ala-ala model.
Attractive location, view, scenery. If korang nak cari tempat leisure competition wawa suggest korang datang sini. 

Wall ni tak sure apa motif diaorang buat, tapi memang superb. Pictures ini wawa amik guna BB je ok. Belum pakai DSLR lagi. Confirm akan meletop!


 
 

Jom-jom kita snap pictures kat sini. :)

4 comments:

  1. bestnye dia dating..haha

    cik wawa dah tgk header awak? http://biqahatmin.blogspot.com/2011/09/cara-aku-hilangkan-boring.html

    ReplyDelete
  2. @mama gee: haha pergi dating then amik-amik gambar..

    ReplyDelete
  3. @biqa: thanks.. nak tengok!! mesti cantik..

    ReplyDelete