Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 26 September 2011

Farah & Sani: Wedding Lagi!

Simple yet beautiful. Itulah words yang boleh describe wedding ini. Lepas balik dari open house we all terus ke KL untuk attend wedding cousin Mr.Fand. Penuh dengan adat dan protokol. Around 10pm macam tu baru kitaorang boleh makan. Nasib dah makan di open house before tu. Ramai dato', datuk, datin, tunku dan sewaktu dengannya ada dalam wedding ni. 


Dewan Merak Kayangan ni tidaklah secantik Dewan Puspanitapuri (Dewan Sri Endon) di Putrajaya. Cawangan Felda juga seperti Dewan Perdana Felda but harga memang mahal. Look at here. Kalau buat wedding di dewan macam ni, memang make sure semua guest kena hadir kalau tak rugi kan banyak tempat yang terhad tu kosong, maybe boleh invite guest lain yang betul-betul nak hadir.

 







the food ok lah. curry prawn & acar buah antara yang sedap.


the gift.. cute kan? 

 

Big congrats to love birds, next week kita jumpa di Penang untuk reception belah lelaki pulak. :)

No comments:

Post a Comment