Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 21 September 2011

Home Sweet Home

Betulah orang kata 'home sweet home' rumah manis rumah. ye ke? bolehlah apa-apa aje, apa yang penting bila habis waktu kerja feel nak balik rumah cepat and rest & relax kat rumah. mr. fand very particular pasal rumah that mean rumah kena bersih, wangi, dan lantai mesti bersih. in the positive sight, this good lah kan coz rumah akan bersih selalu. in negative way tak selalu mood rajin nak kemas rumah.

before this, wawa ada buat blog pasal rumah-rumah mat salleh yang ala-ala cottage, english home decor. harap rumah wawa pun berkonsep macam tu. but now, totally different. ha! tak tahu lah konsep apa. ala-ala modern contemporary kot. most important, furniture wawa suka kaler putih. kelass kau maria! :)

Sneak peek rumah wawa. will blog & upload full view. Look at floor, shining kan?

4 comments:

  1. lawaaa umah wawa simplee but sweet :)

    ReplyDelete
  2. biasa je la mama gee.. rumah mama lagi cantik. english style. :)

    ReplyDelete
  3. nak tengok tang dapo boleh tak? haha..

    ReplyDelete
  4. ha boleh.. nati wawa amik picture. apa ingat bersepah ke? mr.fand marah woo kalau bersepah. :)

    ReplyDelete