Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 26 September 2011

Open House

Last Saturday wawa pergi open house rumah Juwariyah. Bukan Siti Juwariyah from Saturday tu ok. Ni member since dari politeknik dulu sampailah sekarang. Member kepoh-kepoh gosip luar negara dalam negara semua gosip bersama. :) 

Paling penting makanan, the best meehoon soup ever. Caterer import from kampung (her mom) memang tak boleh challenge.  it was yummy! Then followed by nasi tomato & ayam masak merah (tapi wawa tak makan sebab nak ke wedding sepupu mr.fand after that) the cake, kuih raya, it taste good.  


siapa lagi excited?



 
tengok! tuan rumah sangat busy.


Thank you Onin for warm invitation. Sila datang rumah wawa even takde open house pun still boleh datang anytime. :)

Onin planning nak pergi umrah next year. Marilah kita sama-sama doakan niat dia. Aminn. 

p.s/ rindu pada Kaaabah. doakan wawa dapat pergi mengerjakan umrah lagi nati. InshaAllah.

4 comments:

  1. thanks 2 wawa sudi dtg my open house..hehe mmg seronok dpt jumpe kawan2.tp sedey coz xdpt gosip lama2..hehe..tp rasanye mmg kena kurangkn gosip bykkn berzikir lg bagus..InsyaAllah.. :)

    ReplyDelete
  2. InshaAllah.. yelah tak boleh bergosip sakan macam dulu time muda-muda.. :)

    ReplyDelete
  3. lawaalah wawa pakai shawl tu...
    ada tutorialnya tak?

    ReplyDelete
  4. mama gee nati sempat wawa buat tutorial ok. tak pun ada cara yg sama pakai dalam you tube, nati wawa bagi link. thanks anyway.. :)

    ReplyDelete