Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 2 November 2011

Model Perfume

Happy November friends.  Sekejap je dah november kan? blink blink 182 dah november. After this december and 2012. fuhh! macam tak sedar je setahun dah habis. apa yang kita dapat sepanjang 2011 ni. sedar atau tercapai ke semua yang you all plan untuk azam tahun 2011? ok relax lah ada november and december lagi.

ok ok takde kaitan pun tajuk entry dengan azam or 2011, 2012 semua. entry ni ada lah continuous dari post model pinggan mangkuk yang lepas. bershoping di SOGO bersama zarith
After tu and last part kita orang nak shopping adalah hantaran utuk zarith iaitu handbag kasut and perfume. yayy paling best sekali ialah shopping perfume. yes wawa and perfume tak dapat nak pisah. hidup tak lengkap tanpa perfume. 

This time jadi model perfume pulak after jadi model pinggan mangkuk. verangan.. :)
 

If u all nampak la belakang tu ialah hasil tangkapan zarith. yes the beat from burberry.



Every fragrance ada full of memories. One of my favourite perfumes ialah Miss Dior Cherie. takes me to my wedding. Perfume yang wawa pakai time wedding. seriously bila pakai ni teringat time nikah and reception. hurmm wangi. hurmm sweet memories.


What is your signature scent? What special moments do you think of when you wear a specific fragrance?

Antara koleksi perfume wawa.. wink wink.. ;)


1 comment:

  1. amboiii banyaknye collection...i pakai yg murah2 je..=p
    anyway thanks ye drop by my blog..i already follow you..anyway nice blog! =)

    ReplyDelete