Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Saturday, 12 November 2011

Teh Tarik Place

Tuhari before tengok movie, we all lapar sangat. tak sure makan apa di IOI Mall, Puchong. Ingat nak layan tandoori tapi malas nak keluar dari IOI Mall. So pusing area IOI ternampak Teh Tarik Place. So nak tak nak kita layan. 

Teh Tarik Place ni ada di tingkat 3 (New Extension) betul-betul depan GSC. Senang je nak cari. Ada ala-ala old town ada jugak macam mamak restaurant. Harga pun sangat berpatutan.

From the Roti Canai and Tosai to the Nasi Kerabu, Mee Goreng Mamak, moving from there to the 'Asam Laksa' and Kicap Chicken, Milo ice, Ribena Lychee, Teh Tarik of course... also on the line up we have ABC (Ice Kacang), Curry Puff and Cucur Udang. Fuh! Sangat berbaloi-baloi ok.

Look at the prices.. Need i say more?

 

 
See, recycle.. tin susu di buat tempat tisu. sangat kreatif. tak payah nak beli mahal-mahal kan? Nice to see.

 Sempoi..
 Mr. Fand tengah tunngu makanan sampai.. 

 

Yes.. mine is nescafe tarik. favourite sangat ok. Mr.Fand with Milo 'O'. oh my BB. baru check in di foursquare kot.. :)


So, here is the zoom of my dish. Nasi Kerabu. Bila tanya waiter apa special kat sini, dia kata nasi kerabu. so nak try lah. serius banyak ok portion, memang tak habis. keropok licin, sayur licin, ayam besar sangat masak percik yang superb. telur masin favourite. perfect dish. nasi biru pun just nice. simply perfect lah. oh harga sangat murah RM6.90. big portion ok. sangat berbaloi-baloi.

wanna come back next time.and try menu yang lain. 

Jom makan.. muka lapar nak makan sampai licin.. :)

Nescafe tarik yang sangat best!

Hahaha tak tau apa yang terkejut sangat time ni.. 

Then, people don't forget singgah Teh Tarik Place di IOI Mall, Puchong. Boleh check other location at website or Facebook Teh Tarik Place. Seriously you all akan berpuas hati. Oh nice place to hangout with your family and friends sebab semua ada di sini. :)




No comments:

Post a Comment