Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Saturday, 12 November 2011

NICHII

Wawa tak sure weather korang familiar with NICHII ni ke tak. Time wawa kat JB dulu memang tak pernah dengar kot. Kat sana wawa suka ke MANGO & G2000 je. Tapi since kerja kat Putrajaya ni shopping complex yang berdekatan adalah Alamanda, memang takde lah MANGO & G2000 tapi ada NICHII. Bila window shopping di NICHII cantik gak collection dan harga sangat murah.
If ke Alamanda wawa akan singgah sebentar di NICHII. kadang tak beli pun. Tengok new collection. Sebab utama lain wawa nak cari long cardigan. Harap-harap boleh dapat ok. Susah betul. Kat THEPOPLOOK semua cardigan biasa yang hanging dan agak pendek untuk wawa yang tinggi ni. THEPOPLOOK sesuai untuk petite macam Shea Rasol kan. Oh shea sangat sweet dan cute orangnya. Wawa jumpa dia time pre-love party Jezmine dulu. Ok akan blog about that later.

After makan di Teh Tarik Place wawa window shopping di IOI dan tak sangka ada NICHII kat situ. So apa lagi kita round-round. :)


Ha nampak tak hasil tangkapan wawa?


Colouful..


 

Antara fashionista yang pakai collection NICHII. Klik pada picture untuk tau link they all.







Can join NICHII at Facebook. Semua cantik geram nak shopping!!


6 comments:

  1. akak memang tak lehler sebab gebussss... wawa pandai berfesyen

    ReplyDelete
  2. suka nichii dan kitscen...tp tgk musim gak...ada time2 lawa2 koleksinya....ada masa biasa2 je...

    kalo kat poplook leh rembat yg saiznya UK8-Uk12 je...kalo idok, jamu mate jele....

    ReplyDelete
  3. Nichii!! Ade kt the curve.. Menarik betol uols padan kan dgn cara masing2.. Tertarik tgk!

    ReplyDelete
  4. @cho zila: boleh je.. banyak style untuk yang gebusss.. :)

    ReplyDelete
  5. @mama gee: kitscen wawa tak pernah try plak.. next time nak try survey..

    poplook kalau length 130++ tak boleh.. takut singkat..

    ReplyDelete
  6. @fabulous me: try lah.. cantik collection kat nichii..

    ReplyDelete