Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 17 November 2011

MAJALAH REMAJA!

Wawa balik dari kedai aunty kat bawah. kedai aunty bawah office ni ala-ala 7eleven. Macam-macam ada or can say one stop center lah. Bila pergi ke area magazine wawa beleklah apa magazine nak beli ni. Semua ada just name it. padat lagi mantap kedai aunty ni. bila belek lagi dekat 10 minit kat situ aunty tu dah pandang-pandang jeling-jelng.. nak beli ke nak baca free tu.. mesti aunty tu fikir dalam hati.. hehehe.. ok ok wawa belilah satu magazine tu ialah..


REMAJA.. 

Balik je office, biasalah office kan semua kepoh-kepoh kat sini.. bila diaorang tengok. eh wawa beli majalah REMAJA?? kenapa pulak? wawa remaja lagi ke? hahaha sungguh tak sesuai ok!!  See wawa lagi muda dari umur magazine ni. 



Patut beli JELITA, ke WANITA ke.. oh no no.. seumur hidup tak pernah beli magazine berunsur macam tu.. paling selalu beli pun CLEO. dulu time nak survey wedding ideas wawa beli PESONA PENGANTIN. rasa dah lama tak beli magazine sebab mahal and one thing, semua info lagi menarik and u can get from the internet.

Balik pada magazine REMAJA tu, cover DIANA AMIR.. cantik and hijabers fashionista.. wawa suka sangat..


Antara yang ada diana bercerita sebab penghijarahan dia dari free hair ke bertudung. bagus kan. bertudung pun still bole berfesyen. Lagi best dia kata rezeki dia makin bertambah since bertudung. Alhamdulillah mohon rezeki tu lagi berkat. Pernah dulu orang cakap muka wawa macam diana amir? erkkkk ye ke? 

Bila belek-belek ni ok jugak, banyak info-info menarik. Antara yang nak share ialah...


hehehe.. Yup.. malam ini jugak saya try this tips, sebab nak sexy macam Rihanna.. :)

Lain tips sila dapatkan REMAJA di kedai or 7eleven yang berhampiran anda!!  Yang latest cover dia ialah SHAHIEZY SAM & SCHA ALYAHYA.

Pictures via BlackBerry.. sila take note..

4 comments:

  1. akak pun dh lama x bli magazine..tp kalo yg free tu suka nau baca terutamanya majalah NUR

    ReplyDelete
  2. @fabulous: yess betul tu.. mus have magazine ni..

    ReplyDelete
  3. @syariza: oh NUR pun best.. banyak style cantik2 kat situ..

    ReplyDelete