Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 25 November 2011

Hello From Bandung!!

If post ni dah keluar, that means wawa dah sampai Bandung, Indonesia. Holiday kali ini wawa pilih bandung sebab semangat wawa yang suka bershopping and mr.fand yang suka vacation. So lastly we all pilih Bandung. Nak pergi Paris jauh sangat pulak, if nak pergi Melbourne tak reti speaking. hikhik... actually, nobody know, apart my family coz surprise..surprise lah sangat kan? :)

So salam dari Bandung. Doakan journey wawa selamat pergi dan balik.

Wawa tinggalkan you all dengan pictures masa di Feringghi, Penang. So, if korang rindu wawa tengok pictures ini ok..




You all pergi bercuti ke mana end of this year ni? Anyway, Happy Holiday!! :)

5 comments:

  1. dum umah sajork...huhuhuhu..

    happy holiday wawa...selamat menghabiskan duit kat sna...semoga selamat kembali :)

    ReplyDelete
  2. wawa selamat bercuti ..
    JS pun baru plan nk g cuti kt mana tp dlm negara aje..hehe

    salam kenal, kalau sudi jom tukar link dgn blog JS..hehe

    dh follow awk ye..bye

    ReplyDelete
  3. selamar bercuti wawa :)
    nati bwk balik ole-ole ye :)

    ReplyDelete
  4. you currently holiday in bandung? i'm currently staying jakarta right now..if you down to jakarta, please let me know! hehehe. happy holiday sis! cantik foto2nya! :)

    ReplyDelete
  5. Wawa! Nak tengok gambar Bandung please :D
    Love, Dea
    www.medeaz.com

    ReplyDelete