Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 31 January 2012

+Wondermilk Cafe

Ha siapa yang tak kenal Wondermilk angkat tangan? Siapa tak pernah pergi Wondermilk Cafe angkat tangan? Kesiannya. Meh wawa ajak. :)

One of the cafe yang wawa suka, sebab utama ialah cupcake yang delicious like yummy. Latest ada red velvet memang sedap, gebu, not overly sweet. Rocky road also delicious and sinful. That day balik dari Sugarscarf wawa terus ke wondermilk coz Mr.Fand nak pergi IKEA cari barang. So singgah di Wondermilk Cafe @Uptown Damansara. Dengan interior design, setiap sudut ada je benda comel comel yang di letak. All their tables and chairs are different. It's awesome decorations ok. Congrats to owner. Teringin sangat jumpa DZU Wonderwomen tu.. :)

Our cupcakes. craving with red velvet again..



Look at the furniture and decoration. 





Wondermilk cupcakes.. sedap yummy..



The size of the cupcakes pun sempurna, not overwhelming, just nice.


Gong Xi Fa Cai cupcakes pun ada.


Cookies pun ada. Next time nak try.


Hot chocolate yang sangat sempurna.. Love it!


 



See, how much I LOVE CUPCAKE?

Alamak, cerita pasal cupcake ni, nak nak nak nak cupcake.. please ek perut, nati kita pergi lagi. this time to work not makan..

If you are craving some sweet and delicious cupcakes this is the place fo you!
Taste it! Love it!

website: +WONDERMILK
facebook: +WONDERMILK

check it out! 

5 comments:

  1. tak pernah gi pun...hehe
    temptingnyaa tgk semua cuppies tu...huhu
    cantik dekorasi dia kan!

    ReplyDelete
  2. jom kak gee pergi.. :) semua tempting and love the cafe.. nasib kat Putrajaya takde..

    ReplyDelete
  3. nak pegi! nnt dila g sana..wawa bawa yea :)

    ReplyDelete
  4. me too love WM so much all the cupcakes is so delicious! and i love the sandwiches too u should try it 1 day hihihi...

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum..cantik jacket rimau tu, beli kat ner ek? ala tomei2

    ReplyDelete