Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 31 January 2012

Cantik

Cantik je dia ni kan? MashaAllah. Ting! Ada idea nak pakai macam ni.. :)

10 comments:

  1. weeeee..mmg cantek.ok i tunggu u pakai mcm tu k wawa?hehe

    ReplyDelete
  2. cunn!
    Fashion dr indonesia ni lg advance dr kita kan...geram tgk...kalaulah ada jual kt mesia..

    akak suke tgk blog ni ---> http://indahnadapuspita.blogspot.com/ stylo sgt...ruper bunga cinta lestari..

    ReplyDelete
  3. wawa...sama kita pun suka tgk muka dia...;)

    ReplyDelete
  4. Cantikkkk...ni yg buat nak kurus lg ni...

    ReplyDelete
  5. nak share dgn wawa...
    blog br jumpa pg td... :)

    -->http://hijabholicanism.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. @kak gee: TQ for sharing.. nati wawa check. that's y lah barang sana lagi murah murah. kualiti pun bagus. Sini barang mahal lah. geramm..

    ReplyDelete
  7. @shima: oh u lucky la kat sana dekat boleh selalu shopping. boleh tak wawa kirim.. :)

    ReplyDelete
  8. @kak gee: mak aih cantiknya dia. fashionista sungguh Indonesian ni.. mood jeles..

    ReplyDelete