Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 10 January 2012

Girls Day Out

Let pictures talk.

Start cuci mata. Cantik baju kat booth ni. Next time nak pergi & beli.

 

Oh sebab cardigan I leopard semua corak leopard you nak recommend ke?


  

Cantikkan shirt in polka dot ni. Teringat-ingat balik tu, apasal tak beli. Weh seluar leopard pun nak kasi kat I gak ke? Anyway kakak ni sangat sporting, kita try semua even tak beli dia still ok je. Relax boleh senyum lagi kat kitaorang. Btw, harga kat booth ni sangat berpatutan.


 

Then, we all ke MANGO Outlet, my favourite shop.Year End Sale.

 
 

 

Yess wawa dah berjaya menghabiskan duit di MNG.

 

Yup ni Dilla, she came from Perlis. Ada something yang comel dia pakai. Nak tau apa?
    

Taraaaa.. Crocs Women's Carlie Mary Jane.. Penggemar Crocs..


 After that, dila ajak ke Crocs sebab nak beli jibbitz. Kita layan. Ok Dila pilih jangan tak pilih.

 
 
 
 

Comel.. cherry jibbitz.

  

But then, wawa still prefer fitflops dari crocs. More comfortable and more sequins.. :)

 
  
 Yess hasilnya.

 

After dah puas we all shopping, perut dah berbunyi-bunyi. Apa yang we all nak makan for dinner ek. CupCake ni sangat tempting..



Lastly, we all terus ke McDonalds.. Yup prosperity burger..


Sambil makan tu, we talked so much, about work, personal, life marriage, handphone, fashion, everythings.



Dah shopping, dah dinner so habis lah sesi berdating. Seronok, sedih sebab tak sure bila Dila akan datang lagi. TQ dila. If datang Putrajaya or area sewaktu dengannya. Text wawa ok.. 

Rindu Dila lol. Teringin nak kepoh-kepoh lagi..

Lokasi: IOI Mall Puchong, One of my favorites shopping mall. Macam-macam ada.

18 comments:

  1. Kawan blogger ke wawa?
    syioknyaaa berjimba2 sesama perempuan :)

    ReplyDelete
  2. bukan kak gee.. ex-officemate.. jom kak gee bila nak berjimba dengan wawa.. 15hb free tak.. nak pergi fashion reflection?

    ReplyDelete
  3. wawa : ingat wawa yg mausk masterchef tu. ada sorang masterchef tu muka ala2 wawa....follow la blog kite, dah follow blog wawa..tq

    ReplyDelete
  4. Aduh! Prosperity burger! *nangis*

    ReplyDelete
  5. hye kak wawa. i'm qiqi. i love ur style. ske tgk :)btw, i nk tnye, dress yg u salu beli kat poplook, size bpe?tinggi i leby kurang 160, so what size should i take? xbesar ehh?hee

    ReplyDelete
  6. 1st time dtg sini..ronda2...

    org pmpn, mmg ni la kejenya.. hahaha

    ReplyDelete
  7. alamak...wawa 15 hb tak free, nk pi cr baju kerja cik abg sbb sabtu dia kerja...ahad jelah yg adoo pun...

    wahh mcm best je fashion reflection tu kan..

    ReplyDelete
  8. cik farizam: siapa ek tu? oh yang kawan ezani tu ke? maybe spek je kot.. InsyaAllah, nati wawa follow ye.. TQ

    ReplyDelete
  9. @qiqi: TQ my dear, oh thepoplook.com free size rasanya. tapi boleh check pada details ada range size 8-10 or 8-12. biasanya wawa beli size tu. tinggi wawa 165cm. should be ok rasanya. if labuh pakai heel. try beli satu dress. u would be like it! :)

    ReplyDelete
  10. @shahjiehan: rajin-rajinlah ronda ok. well, window shopping boleh bakar kalori. :)

    ReplyDelete
  11. @kak gee: ok no problem, maybe jumpa next time.. yup ada hana tajima. mesti best.. :)

    ReplyDelete
  12. thnx kak wawa :) kak wa duk putrajaya ke??

    ReplyDelete
  13. omagoshh i love ur outfit like seriously...love ur leopard cardigan the most...hehe nice! Really nice!

    ReplyDelete
  14. Part makanan McD tu yg tak boleh tahan tu >.<

    ReplyDelete
  15. barula nak comment.. hhihihi.. wawa memang dah jadi sumber inspirasila.. wewit!!... eee hudohnya aku dalam gamba tue.. huhu

    ReplyDelete
  16. lawa la carlie mary jane tu..nak letgo tak..uhuhu

    ReplyDelete
  17. lawa la carlie mary jane tu..nak letgo tak..uhuhu

    ReplyDelete