Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 16 January 2012

Test Drive VOLKSWAGEN


Last Saturday, wawa dapat invitation test drive Volkswagen dari Nuffnang di Desa Park City. Thank you Nuffnang. Best experience dapat drive kereta high-end, ala-ala retis gitu.. Kereta ni memang super power, laju je, if kat higway mesti bedesup laju. Sampai JB pun 2 jam. 180km/h pun selamba je. Oh bila boleh dapat agaknya. Wawa paling suka GOLF GTI really superb!

After register, Farah from Nuffnang invite untuk test drive GOLF 1.4 TSI, so wawa tanpa membuang masa dengan excited terus pergi. Drive area desa park city tu, berangan dapat drive balik JB sekejap. hehehe. Memang best, lupa sekejap kereta Myvi ku.. 
 

Volkswagen Golf 1.4 TS. comfortable,compact memang best!

  

Rasa tak nak turun pulak. boleh ronda-ronda lagi ke?

 
  

With Volkswagen sales person. 

 
  

Second round, kita test drive Passat 1.8
 

Give a chance to Mr.Fand untuk test pulak. 


I duduk belakang jadi boss.. :)

 

Mr. Fand tanya pasal specs kereta. Tanya je ke? Bila nak pay down-payment? :)

 

Posing ala-ala model Volkswagen. White colour lagi. Oh sungguh tertarik menarik memang de BOOM!
 
 

Nak sebijik boleh tak? Ala sebijik je.. :)


Experience test drive volkswagen memang best. Susah nak compare Euro car dengan Malaysian car. Puas hati. Hope Malaysia dapat buat kereta sehebat Volkswagen dengan harga yang affordable. Boleh ganti kereta baru lepas ni..

Dalam banyak tu wawa paling berminat dengan GOLF GTI. Super sports car. Powerful engine with TSI. Untuk features boleh visit volkswagen website.



With nuffies. Thara yang super gorgeous (above) and Farah (below). Thank you guys.


Thank you to Nuffnang and Volkswagen give me an opportunity untuk test drive kereta world class ni. POLO GTI become my dream car. InsyaAllah ada rezeki we all akan  berjaya dapat this car or suddenly Mr.Fand bawak balik for my birthday nati ke. who knows kan? Aminn.

8 comments:

  1. bestnyer ko wawa.. bertuah bertuah...

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah...tak salah menyimpan impian.... :)

    ReplyDelete
  3. suka kete volkswagen ni tp azabla klu nk beli..xmampu lg..:)

    ReplyDelete
  4. U know what....kat cni ramai org guna kete ni... Hari tu masa jln balik dr mkn...sana sini kete ni parking. Jalan jer nampak kete ni...jalan lg nampak...my husband kata kete tu mmg bagus...

    ReplyDelete
  5. betul tu kak gee.. start with berangan then jadi kenyataan.. :)

    ReplyDelete
  6. nikisa: yup, simpan duit untuk beli kereta idaman.. :)

    ReplyDelete
  7. maybe la ratna.. VW memang euro car.. so maybe kat sana harga lagi murah compare sini..

    ReplyDelete