Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 26 January 2012

Giveaway: Esyalicious.. So Yummylicious!

Admitted, wawa memang cake or cupcake lover. Time blogwalking wawa ternampak giveaway ni. Fuh sangat berbaloi. I wants to win and get this voucher. Wish me luck ok.

Actually, lama tak join giveaway. This time wawa saja join giveaway dari Esyalicious. Nak tau apa yang dipertaruhkan, RM50 voucher pembelian cupcake, cake or cheesetart any products from Esyalicious. Bestkan, if you all beli cake bernilai RM100. With this voucher you just need to pay RM50 je lah. Isn't it berbaloi?

Ha ini la gift voucher tu. Jom join and try to get it. 3 gift voucher untuk dimenangi. Banyak tu.

Slurppp.. craving bila tengok hasil air tangan from Esyalicious ni.. itu nak ini nak. Haih, camner nak diet ni?

Ok lupakan sekejap pasal diet. "Jika wawa menang voucher ini, wawa akan menempah cake dan cheesetart dari Esyalicious yang look yummylicious. Absolutely cantik dan nampak sedap. *craving*

If you all tak percaya, look at this..

Rainbow cake. I want this!

Baked cheesecake. murah dari secret recipe dan mesti lazat dari secret recipe.


Rainbow Cupcake topping with buttercream, untuk hantaran. Cantik kan?



For owner of Esyalicious, good luck for your business. Semoga maju jaya..and for me good luck with this giveaway.. :)

1 comment:

  1. Cantiknya cake yg bunga2 rose tu....berbakat betul sapa yg buat tu.

    ReplyDelete