Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 19 January 2012

Terjah Butik RADIUSITE

After balik dari Reflection tuhari, wawa singgah ke butik Radiusite bersama Madammondoq. Plan nak beli shawl paddle pop yang cantik and soft tu. Senang je nak ke butik Radiusite, depan tu ada Papparich, restoren favourite wawa dengan Mr.Fand. 

So bila sampai situ je, wawa tanpa berlengah serbu kedai tu. Satu persatu shawl kita try, memang cantik dan yang penting harga sangat berpatutan. If butik lain, harga mak aii, boleh pengsan tengok price tag tapi design macam biasa je. Di Radiusite you all can see the different dari jenis kain, colour, design memang terkini and fashionable. Sesuai dengan tag line Radiusite 'we do hijab like others but we are special'.

Wawa puji service dia orang sangat best, kedai pun kemas and mudah nak pilih yang penting ada cermin besar, senang you all nak mix and match colour dengan baju you all. Pembantu di Radiusite pun peramah, that day kita orang tanya macam mana nak pakai shawl tu, terus dia tunjukkan dan buat tutorial depan kitaorang. Memang best. 

Ok cakap banyak tak guna, jom kita sama-sama tengok butik Radiusite. 

Ha ini butik Radiusite. I'm so proud of Ika. Good job Ika. :)



Comel kan kimono ni. Yup interior design butik ni memang cantik. cozy je.

 

Antara koleksi RADIUSITE


 
 
Jubah pun ada..


 Handbag comel pun ada..


Sekitar butik tu, cantik kan?


Wawa plan nak beli shawl macam Ika pakai dalam gambar tu tapi sold out. Hopefully Ika boleh restock soon.


Jom kita try, shawl paddle pop ni. Cantik, material soft, design pun easy wear.



Ha ini lah pembantu Ika yang best tu, Tanya je pasal shawl semua dia boleh tunjuk tutorial. 


Taraaaa dah siap pakai, sesuai dengan my blazer.. 


Ha, you all mesti teruja kan? so apa lagi pergi terjah butik Radiusite di:

No. 20-a, Jalan Plumbum q7/q, 
Seksyen 7, Shah Alam, Selangor.

If jauh nak pergi, boleh terjah butik online di www.radiusite.com

9 comments:

  1. awak pakai apa pon santet...serius ckp....

    kita xpndai bgaya haaaa.

    jdik bila tgk org lain bgaya kira mcm terapi jiwa la bg kita...kita suka tgk....

    huhuuu

    ReplyDelete
  2. sib baik madammondoq tunjukan butik ni.. hehe..

    ReplyDelete
  3. @aleen: TQ.. boleh je, try mix and match baju tudung.. colour yang sesuai.. lupakan sekejap jeans.. cari kelainan.. :)

    ReplyDelete
  4. @madammondoq: yup betul tu.. TQ madam.. :)

    ReplyDelete
  5. wawa.... akak malu kalau nak masuk butik gini.. tapi memang wawa pakaiper pun cantik...

    ReplyDelete
  6. wah si adik dh ada butik skrg ni..dulu blogger online je kan..

    mmg cantik tudung tu...huhu..
    tp tak brapa pandai nk pakai..hehe

    ReplyDelete
  7. Hem...tengokpun dah teruja....
    tapi kita tak pandai nak lilit2...
    selalunya, sarung je tudung terus jalan....he...he..he..

    ReplyDelete
  8. wahh seronoknya..lepas ni dh kje shah alm boleh lah terjah sini..


    p/s sis, kedaikiz.blogspot.com ada buat contest.23 hadiah dari 7 penaja menanti sis..jomm..

    ReplyDelete