Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 4 January 2012

Wawa & Jigsaw Puzzle

One thing you don't know about me ialah wawa sangat minat main jigsaw puzzle. Dulu time muda-muda kan member school or boyfriend time school dulu, well cinta monyet siap belikan jigsaw puzzle yang dalam kotak tu. dalam RM11 macam tu kot. 1000pcs.. ha susunlah sampai juling. Ada one time tu, mak wawa marah sebab sampai 2 3 pagi tak tidur sebab main jigsaw. Bila dah siap tu, siap buat frame kat bilik. Itu cerita dulu-dululah.

But, nowadays wawa play online je. Satu website ni sangat best, sampai tak terlayan pulak hubby i. 

Ceh ni dah nak siap!  Last interlocking puzzle.


Done!


Let's play again. You all boleh change cut kat tepi tu, classic, elegant, mosaic or square. This time wawa nak try mosaic plak.


If you all nak craziest macam wawa jugak, let's play here. Or ada website lain or game lain you all suka. please share here. Admitted, jigsaw ni agak slow and boring sometimes but wawa sangat suka ok. Let's play!! Eyah eyah!! :)

2 comments:

  1. dah lame tak main jigsaw puzzle.. dulu sangat suka main benda ni masa sekolah menengah. hehe.

    ReplyDelete
  2. thanks wawa...lepas ni boleh main pulak...:)

    ReplyDelete