Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 30 January 2012

Butik SugarScarf

Rasanya tidak perlu nak introduce Sugarscarf, bagi peminat shawl rasanya well known about this online business. Pemiliknya Eyqa Sulaimain yang friendly membuat orang lagi 'senang' dengan Sugarscarf. Congrats to Eyqa dengan pembukaan butik pertamanya di Shah Alam. Design, colour yang cantik sangat up-to-date. Yang penting harga sangat berpatutan dan affordable. Sugarscarf kini keluar dengan collection clothing baru macam cardigan, top and palazzo memang sangat lah wawa suka. Wawa berjaya membeli beberapa collection dari Sugarscarf. Palazzo dan cardigan. Tak sabar nak pakai. Later wawa share ok. :)

Ok cerita ni sebernanya last two week. Opening tu pun berlaku pada 22 January 2012, sorry ye lambat update. It's ok, masih 'hot' lagi this story. ye ke masih hot? hot macam cup of tea? ;)

Ok tak perlu banyak celoteh, kita layan picture..

 
Kita lihat di sekitar butik. Good design, relax and cozy. Mudah bagi client nak shopping.

Look at that! All new arrival and sale lagi..



Cantikkan sofa ni, lupa tanya Eyqa beli kat mana? 

  
Turban Inner. If you all tak tau nak gayakan macam mana, boleh tengok website Sugarscarf. Cantik je tengok Eyqa pakai.


This new collection from Sugarscarf. Designed by Eyqa. Creative and berbakat kan? Hoddie. Love the colours.



Ha layan wawa yang crazy & shopaholic ni ok..

 
Cantik kan top polka dot ni. Mata dah rambang time tu, nak beli itu ini, lastly wawa lupa dan tak beli. ohh regret sungguh, balik dah teringat ingat. I wants this Eyqa.

After tu selak selak lagi. One by one membelai baju tu. Memang banyak collection yang cantik. Rasa semua nak beli. Pemilihan colour pun memang terbaik lah Eyqa.

Ok tengok tu, dah rambang mata, i told you kan. Cardigan ni both side boleh guna. Macam outer, material pun soft je. Wawa dah imagine bila pakai memang selesa.


Ha tengok tu, pilih 3 sekali at one time. Haihh!


Ha dah kena dah hasil satu tangkapan.. :)


After shopping kita relax, makan dulu and amik gambar lagi.
 

 Muka happy, sebab dapat shopping and makan sekali.. :)

 
So, lastly kita amik picture with Eyqa. Inilah owner butik Sugarscarf. Big congrats dear, semoga business you terus success. Wawa akan sentiasa support.. :)


Before balik..

Pada sesiapa yang berhampiran bolehlah pergi ke butik Sugarscarf. Ajak wawa ok.. :)


SUGARSCARF, 12A, JALAN PLUMBUM Q7/Q, SEKSYEN 7, SHAH ALAM, 40000 SELANGOR
( BERHAMPIRAN UITM SHAH ALAM, BELAKANG KEDAI KAIN JAKEL , SEBELAH DOUBLE TREE HOTEL) 

Pada yang jauh tu boleh online shopping di Facebook Sugarscarf. Haih! macam tak biasa pulak.. 

Oh, hari yang sungguh indah.. (*_*) 

7 comments:

  1. kak wawa ajarla cam ner nk pakai style tudung yg ni

    ReplyDelete
  2. @yna: absolutely menarik.. pergi ajak wawa ek.. :)

    ReplyDelete
  3. @ratna: apa yang cantik? collection sugarscarf memang cantik dan tertarik.. :)

    ReplyDelete
  4. ok sis, nati wawa buat tutorial when i got time ok.. ramai sangat mintak buat tutorial asyik tak sempat je..

    ReplyDelete
  5. wahh..nak pegi nanti,dh dekat dgn umh.

    ReplyDelete