Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 17 January 2012

Reflection 2012, Blackbox Solaris Dutamas

If you all ingat entry ni, so wawa manage to go there with Madammondoq and sisters madam. Event macam ni memang susah nak cari di Malaysia. Hopefully crew akan create lagi this event next time. Surely wawa akan datang lagi.

Event yang berlangsung pada 15 Januari 2012 di Blacbox Solaris tu memang menarik, ramai designer or fashionista online yang ada. Semua collection dia orang pun cantik and latest, siap ada diskaun lagi. If boleh semua nak beli. Lana's store menjual banyak produk dari Indonesia, macam ria miranda, kaffah (Siti Juwariyah) and Jenahara. Boleh check pada facebook Lana. Fashionista lain yang glamour macam Jezmine (Old Blossom Box), Eyqa (Sugarscarf), Ami Schaheera (shop sputniksweetheart), Pastelina (Adriana & Shea Rasol), Hana (Calaqisya) dan rama lagi. Boleh refer to Ammara Hijabbi untuk or Reflection untuk details.

Semua design and collection dari mereka wawa suka. Latest and awesome. Colour pun cantik. Ada beberapa yang wawa beli. Below are some photos. Let's take a look.


Antara booth yang ada and wawa sempat take picture with the owner. Jezmine.


 
With owner of Calaqisya..


Booth lain yang gerek jugak.


Where hana tajima or other fashionista? hehe..

The answer is, diaorang semua dah masuk dewan untuk fashion show, wawa tak pergi ok. It's ok but i got so much fun there and joining adik madam yang wawa rasa macam satu family and ronda 1 publika. Maybe next time I'll go again untuk support fashion in Malaysia.

8 comments:

  1. bestnya ..kalau lah sha dapat pegi sama..hehehehe

    ReplyDelete
  2. i wish i can go Reflection2012..
    nice pink sis..

    ReplyDelete
  3. camner nak g erk ? ~silentR

    ReplyDelete
  4. @sha: tu lah kan.. next time boleh calling2..

    ReplyDelete
  5. @aishah: yes! awesome event.. hope nest time ada event macam ni lagi..

    ReplyDelete
  6. @awek retro: next time if ada lagi event macam ni.. kita g sama ok.. TQ..

    ReplyDelete
  7. @eda: that day ada kat blackbox solaris..

    ReplyDelete