Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 12 January 2012

Palazzo Pants

I'm in love with palazzo Pants. Here's a few yang wawa tengok cantik and terkenan dihati. Where you can buy online and it's from our fashion designer. Well done, cantik ok. Try new style, lupakan sekejap jeans lusuh kita tu. :)

 so gorgeous from GetGorgeous


Oversized Palazzo from GetGorgeous.

Cotton Palazzo from thepoplook.com

Silky Palazzo from thepoplook.com

A few lagi from Najjah, Ammara Couture, El-Zahraa, nati wawa nak try survey lah. 

Terfikir sekejap, mix match dengan apa ye untuk cover mana-mana part yang nampak wow if pakai palazzo.. hehe.. so don't worry.. Look at here..

What’s your take on the trend?





 
 
Confidence is another key element, so if you’re going to go for fur, print pants, and leopard look, don’t forget to bring some attitude with it.

Yeah!!

13 comments:

  1. sangat cantik seluar pallazo ni.. :)

    nak try la pakai suatu hari nanti...

    ReplyDelete
  2. akak rembat satu kat el zahraa....cantik...tp tak berapa kembang sgt...kalau dpt yg kembang lg best hehe..

    psssttt dh tgk poplook... dress cun2....tp tak muat le kat akak...isk2...jamu mate jelah

    ReplyDelete
  3. @kak gee: oh ye ke? tak pernah tengok pun akak pakai.. anyway dress poplook pendek.. wawa tak buleh pakai less than 140.. if tak mesti pendek..

    ReplyDelete
  4. lum pakai lg pun wawa....terperap dlm lemari tu...jarang outing... ;)

    ReplyDelete
  5. palazzo pants mmg best pakai tp bila pakai klu xkena gaya boleh nampak pendek dan gemuk..hihi..macam saya selalu pakai..:))

    ReplyDelete
  6. Hari tu pegi zara tgk ada palazo ni..tp bila ukur kat kaki sendiri..bapak! Labuhnya! Terus x jd..nak tgelak pun ada...

    ReplyDelete
  7. pallazo pant ada di jual di muslimah fashion house, saya beli turqoise, ok tak la kembang sangat..

    ReplyDelete
  8. saya ada beli palazo pant di fb muslimah fashion house..warna turqoise, ok la tak kembang sangat..

    ReplyDelete