Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 20 June 2012

Wawa Si Belang

Bila nak pergi event, or keluar hangout with Mr.Fand mesti fikir apa nak pakai. Pergi Alamanda untuk dinner je pun kadang termenung depan almari tu, sigh (what to wear?) Apa maknanya tu dah terbanyak sangat baju or baju tak cukup (oh mungkin tidak) Sampai tak muat I punya almari ukuran 10kaki tu, Amik sikit ruang almari Mr.Fand. Sabar je lah ek sayang. :)

Last night nak keluar dinner je pun, after mandi boleh duduk terfikir apa nak pakai. Kan senang kalau ada orang nak tolong fikir kan baju apa nak pakai, sesuai ke tak. Oh! tolong la Puan Wawa nak keluar dinner kat Alamanda je pun. lol..

Ok bila tarik-tarik tops yang ada, first tarik tops stripe, lagi stripe, eh stripe lagi, belang lagi, berapa banyak belang dah. Boooorrrinnnggg!!!


 Ni antara baju yang berjaya ditarik keluar. Ada lagi terselit-selit celah lipatan maxidress and shawl. Oh my goodness memang kena buat jualan murah ni untuk let go. Honestly ada yang tak pakai lagi tu. Apasal lah obsess sangat dengan pak belang.


Sebab boring with belang-belang.
Lastly, I go with polkadot. Boleh?

12 comments: