Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 7 June 2012

Carian Google

If you all cari di GOOGLE bagi keyword 'WAWA' ini auto result dia or antara carian yang selalu orang search.

Of cos lah kan, tak kan WAWA TASLIMAN lagi glamour dari WAWA ZAINAL. :)

Dalam carian yang lain..

Bila first pandang tu terus ternampak word 'SEKSI'.. fuh nasib baik bukan 'WAWA TASLIMAN SEKSI' :)

Love.. :)


2 comments:

  1. hahaha. eh, nak try jugak la carik rara nasiha. kot-kot dapat rara yang hot ke kan. euwwww. perasan. :)

    ReplyDelete
  2. hahahahaha... seb baik kan.. tapi dah ada masuk dalam google search tu kira ok dah tu. sy tak ada langsung melekat.hahaha

    ReplyDelete