Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 5 June 2012

Model tudung tak berapa nak jadi..

Based on this picture agak-agak boleh jadi model tudung antarabangsa tak? ;)


 Bila belek-belek all pictures, hurmm cantik jugak ek? *wink*


Bila belek-belek lagi alamak apasal ada....and berlatar belakang kan itu...? 
(refer to blue colour at the back) spoiled!

 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

 

hihihihihihi... :)
macam-macam kan? 

But it's ok itu semua boleh edit.. :)





 
MODEL is wearing DARK BROWN (nak sangat 'model' tu)

Please check WAFFAA scarf blog for available colours. Lagi straight forward tak perlu awak-awak semua nak scroll sampai bawah. Banyak out of stock, memang stock tinggal sikit and get excited for massive restock and new colours, insyaAllah next week. 

Love!

11 comments:

  1. wat la tutorial style mcm ni..rs semua org duk tunggu u buat tutorial mcm ni...rs klu u buat secara manual pon dh ok...x video pon xper kot...

    ReplyDelete
  2. and nak tny..u pakai ni kaffah ker waffa ek?sb waffa sy pakai mcm panjang lg dr yg u pakai ni...

    ReplyDelete
  3. kak'waawaa suka banget gan tribal ituu, bagi dong kak...
    ehh kak' buat tutorial dong yah....hijabnya nice miss u kkaka

    ReplyDelete
  4. erm... cantik tudung tu, tp tuan tudung lg cantik... hehe

    ReplyDelete
  5. nice one !

    but bentuk tudung dari blkng? nampak leher tak dr blkg kalau baju tu tak berkolar?

    ReplyDelete
  6. yelah wawa...lama dh tunggu tutorial...harap leh luangkan masa sket buat tutorial tu..... ;)

    ReplyDelete
  7. dah pass jadi model dah sis. ^^

    ReplyDelete
  8. Hi.. I love your shawls..? How do i purchase? and do you teach how to tie your style..? any video..?

    ReplyDelete