Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 21 June 2012

Percayalah!

Bila sebut handbag branded, mesti kita akan imagine beli kat butik besar, mesti beli kat KLCC, PAVILION or shopping complex yang parking sejam RM10 mcm tu kan? Tapi sekarang ni handbag mahal beli online. Macam rasa tak kena or something's wrong somewhere. Itu pendapat peribadi I lah. 
Tapi nothing is imposible kan, bila blogwalking sekali terjumpa website yang jual handbag riban riban melalui online.
Hurm betul ke ni? Original ke ni? Mana diaorang dapat stok and banyak lagi soalan lah.

Tapi bila jalan-jalan tu, terlihat satu bag ni. Fuyoo cantiknya. Cuba tengok price bawah tu. 
Oh RM580 jer!!



Longchamp Planetes Short handle / Medium Large- RM580 only~!
Longchamp Planetes Short handle / Medium - RM499 only~!


Apa pendapat you all? pernah ke beli handbag riban-riban thru' online? boleh percaya ke? unless yang jual tu member you all lah kan. 
(makna sebenarnya:) nak beli handbag tu tapi macam tak berapa pasti ok ke tak. I meant boleh percaya ke tak? What do you think beli handbag thru online?
Kalau pernah blog apa you all deal with?

Oh longchamp!!! :)

 



7 comments:

  1. I pernah beli online branded handbag ... Tengok trusted website la... Kdg2 takut jugak... N pernah jugak Kene tipu... Tapi lepas tu beringat la hati2...

    ReplyDelete
  2. salam sis wawa,

    kalau u nk beli handbag via online. i suggest u buy from princess victoria stylo blog.all branded and authentic handbag.harga lagi murah dari retail price.jangan nnti sampai rambang mata nak beli.hehehehe

    ReplyDelete
  3. Wah cantik sangat colour dia.. nak brg branded online ni kena hati2 jugak.. sbb skrang ramai yg ambik kesempatan..

    ReplyDelete
  4. My two cents, kalau nak beli beg branded beli yang truly nampak exclusive. I like longchamp. Tapi sekarang banyak sangat fake. Kat pasar malam sekarang banyak 'longchamp' RM25.

    ReplyDelete
  5. Online branded ni kurang percaya lahh. selalu beli online utk baju je. kalau branded-branded ni takut kene tipu.

    ReplyDelete
  6. Kat europe boleh dapat dlm bawah RM500 je ni especially London dan Amsterdam..(beli kat airport)..thru online m not sure sbb tak de xperience

    ReplyDelete
  7. Umm..beter go d butik itself..nk lg mura longchamp..jum g paris..hee..ssh nk caye la online ni...

    ReplyDelete