Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 1 June 2012

Oh My.. Mana satu ni?

Hi friends. 

Happy Friday and rasa sekejap sangat dah Jumaat. But minggu ni rasa lama je. Ok whatever. Bukan nak cerita pasal hari-hari but today i nak you all tolong pilih which handbag sesuai dengan I. Orait you all sangat awesome and best that why selalu I akan let you all pilihkan for me.. :)

Ha check it out.. 

Bag A
 

Bila I pakai beg ni rasa "welcome back to school" maybe colour dia ko. But I suka that design. :)


Bag B

Too small for me. Mana nak letak DSLR nati. 

 

Bag C


Cuba check kot kot ada duit dalam ni. :)


Muka still tak puas hati, terus pusing kedai sampai penat assistant kat kedai tu dengan kitaorang.. :)

Bag D


 Class gitu!


Bag E

Wow sweetnya. :)


Oh oh semua ini membuatkan hatiku sungguh tak tenteram. Nasib datang dengan my niece, kalau with Mr.Fand mesti dia stress or balik without any bag. Btw, my niece sangat straight forward and jujur orangnya. Kalau tak sesuai terus je, 'this bag totally out!' So senang sikit bagi I nak pilih. 

After survey punya survey, finally we all decided which bag yang I suka, berjaya mendapat handbag kegemaran.

Last but not least, you all rasa bag mana I beli or which bag sesuai with me? ;)
Share with me your answer. 

Location: Charles & Keith, Johor Premium Outlet
Oh, a lot of girlfriends tanya, apasal nampak selalu sangat pergi JPO, well I kan orang JB and if balik Johor memang akan pergi sebab dekat, ala-ala belakang rumah gitu.. ;)

Love!


22 comments:

  1. i choose bag E...hehe...lawa... :D

    tapi kan, i rase kan, u beli beg D kot...hehe...teka je..

    ReplyDelete
  2. i like bag A..HUHUHU
    design chanteks

    ReplyDelete
  3. Bag B okeylah akak....
    Suka Banget Dressnya Polkaa...

    ReplyDelete
  4. I love the brown bag. Bag D! Tapi maybe bias sikit sebab it matched your outfit for that day. hehe.

    ReplyDelete
  5. i choose beg A & D.. design dia lawaaaaaa :D

    ReplyDelete
  6. Bag D!
    Cun bangatttt tu.....

    br nk tanya soalan yg sama kt wawa...seb bek wawa dh jawapkan..
    Wawa..bila nk bergaya dgn cardigan br beli kt Dian pelangi store tu
    nak tengokk.......

    ReplyDelete
  7. I like the C one
    Suits u and senang match semua outfit

    ReplyDelete
  8. semua cantik tapi kita suka bagD ^^

    ReplyDelete
  9. yelah kalau dh dekat dgn rumah y not g trus kan.

    ReplyDelete
  10. saya rasa bag C!!! C for Crocodile hunter

    ReplyDelete
  11. i nak pinjam charles & keith you tu boleh? huhuhu...

    ReplyDelete