Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 26 June 2012

TIE RACK LELONG!


 

Actually my mom bising, kenapa nak let go tie-rack bukan senang nak dapat. It's ok lah. Saya bahagia kalau orang lain cantik dengan my scarf. Ceh ayat gitu! Actually ni semua pemberian my ex dari London dulu, so dari tak pakai baik let go kan. Lagipun nak lupakan semua kenangan bersamanya. erkk.. memang dah lupa takde nak kenang-kenang pun. :)

Untuk yang berminat please go to my pre-loved shop!
Please add RM6 untuk postage.
Email me at wawa.tasliman@gmail.com 

See you there..

5 comments:

  1. nice, cantik yang bunga-bunga tu :)

    ReplyDelete
  2. semua kenangan nak dibuang jauh2..

    ReplyDelete
  3. wow get rid of the memories katanya..cantik2 semua scarf tu

    ReplyDelete
  4. bagus! saya setuju kalau awak nak jual utk lupakan kenangan. kenangan hitam bukan untuk disimpan.. tapi biarlah ia dibuang jauh2..

    ReplyDelete