Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 28 June 2012

Look Post: Emerald Green






As always before pergi tu, pilih which color sesuai with my dress. You maybe tau, I memang tak suka dengan green colour sangat, selalu with pink and pastel color. So i refuse to wear green scarf. I tukar dengan brown. So tak sure which WAFFAA scarf in brown yang sesuai, cos semuanya cantik. DARK BROWN, ORANGE BROWN or MILO BROWN.


Finally i go with ORANGE BROWN after Mr.Fand tolong pilih.. :)
My accessories is from Forever 21 bought it at Hong Kong. 

Foot note: sebab ramai sangat tanya I pakai size apa kan. So I pakai M or L. But for this i pakai L.
Sekian terima kasih.. :)

16 comments:

  1. So Gorjes... cantiklah kak wawa..

    Dress pun cantik..

    ReplyDelete
  2. hehehe..wawa pakai apa pun tetap cantik

    ReplyDelete
  3. Cantik la pulak tengok u pakai penny chiffon ni.I tak suka sangat,tapi mcm nak beli la satu lepas tengok u pakai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btw,which size are you?I'm torn between S and M.

      Delete
  4. sangat matching!!

    btw nak tnye wawa pki size ape tuk penny??

    =)

    ReplyDelete
  5. thumbs up.....sumber inspirasi nk ikot fashion mcm ni..

    ReplyDelete
  6. br perasan wawa tak suka pakai shawl corak2 ek...

    ReplyDelete
  7. Like the dress also the emerald color... U naik dengan color ni..

    ReplyDelete
  8. beli dress tu kat mana ? lawa lah

    ReplyDelete
  9. salam wawa, sorry nk tanya ni. tinggi u brape ek? u pkai dress ni cantek. i takot i pkai jdk pjg sgt.

    ReplyDelete