Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 21 June 2012

Favourite Kedai Shopping

Ok ok meh sini saya jawab ye. Dengar baik-baik mana I beli baju-baju ni. Ramai sangat dah tanya via emel, whatsapp, instagram, twitter, facebook dan semua jenis media sosial yang ada, Macam-macam soalan, "Please dear, mana you beli this tops?" So entry ni sesuai untuk you all. (habislah rahsia kejelitaan I, it's ok bak kata Dato' CT rahsia ku milikmu) ;)

Cerita dia macam ni, time tu pergi berjalan ke IKEA, bersama hubby tersayang, tup tup terfikir, lama dah tak pergi IKANO. Kami pun menuju IKANO. on my way nak ke IKANO tu lalu kedai-kedai makan semua dan disitu lah ada terjumpa tops yang sangat menghairahkan. Memang cantik collection kat situ dan harga sangatlah berpatutan.

Sesiapa nak pergi kedai ni landmark dia, parking dekat IKANO, lower ground floor, berderet dengan food court kecil bawah tu, ada ATM machine CIMB and MAYBANK, restoren Ketam Village Steamboat, Kedai kuih muih MAMA Nyonya, and near the underpass heading towards theCurve, Nama kedai LOVE IT!

Banyak baju or dress or cardigan cantik-cantik. Harga memang murah.





Pinjam gambar dari google.

Untuk tops yang bawah ni, I lupa apa nama kedai dia tapi beli time AZYA' Bazaar. Kota Damansara. Nama penjual tu JUICE. nati I try find out balik apa nama booth tu. Siapa pergi AZYA' Bazar tu, dia depan booth Rina Salleh. Any idea? Atau pun I ada ternampak tops yang sama dijual di butik LAWALAWA.. :)

Cepat terjah!!!

Untuk scarf tu absolutely dari WAFFAA scarf.



 Haih tauke kedai kena bagi komisen sikit patutnya ni.. :)

Ok sekarang dah share. Boleh tolong I pulak, mana nak beli this wedges/kasut merah. Maybe ada adik, kakak, makcik or friends you all jual, atau terjumpa time tengah surfing tu. Let me know ok. Suka tengok amoi-amoi kat HongKong tuhari pakai, tapi bila nak beli semua pig lining. erkkk. Tension kita. 


oh sedikit pesanan penaja. If time you all pergi tu takde tops yang dimaksudkan, jangan marah ek. ;)

12 comments:

  1. dekat the calaman or agape boutique banyak kasut yang super cuns! harga pun berpatutan ^_^

    ReplyDelete
  2. banyak web/blog yg jual kasut camni...kena try search la kot.. :)

    http://www.alyzafisol.com/

    ReplyDelete
  3. wah best tu nak pi la kedai love it tu nak cari cardigan hehehhe..cantik2 tops tu

    ReplyDelete
  4. try check dalam ebay. it has a huge collection of good shoes in there. harga pun not bad. :)

    ReplyDelete
  5. cantik.. skrang ni dah jatuh cinta ngan dress.. nak cari lagilah..

    dress akak cantik2.. ;)

    ReplyDelete
  6. saya blom ada lg lg tribal print nih..nak cari juga lah he he..

    ReplyDelete
  7. you can try http://www.shopkissandtell.net..they have a red hot shoes :)

    ReplyDelete
  8. Hi dear you can try this link http://www.shopkissandtell.net, they have gorgeous red hot shoes :)

    ReplyDelete
  9. tryla tgk kt agape ni.harga bpatutan http://www.agapeboutique.com.my/

    ReplyDelete