Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 8 June 2012

Hijabista & Fashionista Bazaar

 If you all nak cari something koleksi baju, tudung, shoes, apparels, accessories yang special, and memang you all tak kan jumpa dimana-mana. tempat itu ialah Azya' Bazaar. Seronok berkesempatan pergi bershopping di situ dan jumpa ramai fashionista lain. 

Bazaar ini berlangsung di Kota Damansara. Agak jauh jugak dari Putrajaya, tapi sebab nak mengisi masa lapang, yes I pergi jua.  Ceh ayat! :)

Happy sebab dapat shopping! Yes shopping lagi, nasib ada lagi sisa-sisa duit selepas semuanya dah ditukar kepada HKD. Oi ingatkan boleh beli nasi lemak kedai kakak pakai HKD ke? Cerita Hong Kong next entry ok.

Meh layan gambar. :)





 


Sekitar Azya' Bazaar dan antara booth yang ada.


Nak semua dalam bakul ni boleh tak? Kena tanya Rina Salleh.. :)


Next time teringin nak bukak booth macam diaorang dengan menjual WAFFAA scarf. Doakan kelapngan saya..

Love.. :)

6 comments:

  1. alaaa jelesnye wawa....u dapat pergi azya bazaar...uwaaaa...jelesnye...

    wawa, u join tak hijup class dengan old blossom box this weekend?

    ReplyDelete
  2. Why u xpergi? Best ada datin norjuma but xsempat amik gambar.. For this weekend i balik JB sebab wedding my niece.. U pergi ke? Send my regards to them.. :)

    ReplyDelete
  3. alaaa kak'waaawaaa cantiknya
    jeolousnyaaa boleh jumpa nurul...

    ReplyDelete
  4. Mcmne dari putrajaya nk g damansara kt azyaa bazaar?

    ReplyDelete