Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 8 June 2012

EH! Levi's Curve ID Bloggers' Award

When u talk about jeans, first brand yang you all akan fikir ialah LEVI'S. Takde lagi jeans yang best, comfort selain LEVI'S. First time beli masa umur 19 tahun sampai sekarang, hanya jeans Levi's pilihan hati. 

Well, we all know agak susah sebenarnya nak cari perfect jeans yang boleh fits and flatters our body shape. Maybe ada part yang tak sesuai. But, now Levi's on mission untuk tukar perspektif you all iaitu Levi's created Curve ID, it is the solution to my dilemma. Levi's fokus kepada body shape bukan pada size. Selalu kalau pergi butik dia, mesti rasa takut, wonder if takde size terkecik or terbesar dengan kita. But now, semua pun boleh cos Levi's fokus kepada shape not size.  :)

Honestly, bila I pakai jeans yang sesuai dengan our shape akan rasa comfort, confident dan cutting yang kemas. So memang perfect!

 

Cutting just nice, tak kecik tak besar, memang awesome! :)


One thing my jeans sesuai nak mix and match with any my favourite tops, jacket or shawl. Thank you Levi's you really make my day. :)


When you wearing jeans, akan rasa different, selesa, ikut curve, and feel yakin dengan jeans yang kita pakai tu. Anda akan dapat rasa dengan Levi's. Serius ok! 
Boleh duduk, berjalan, stretch, with ease. Amaze!


Jeans Levi's memang sinonim dengan I. Bukan size but curves. The most important it is comfortable. yeah!! 

Love.. 



6 comments:

  1. wah! cukup sinonim dengan awak kan

    ReplyDelete
  2. cantiknya kak wawa pake levis :)))

    ReplyDelete
  3. assalam sis...salam kenal...bw pepagi neh...
    pandainyer awak bergaya..suke tgk!!

    ReplyDelete
  4. tengok Kak Wawa pakai pun nampak selesa..

    ReplyDelete
  5. hi wawa... we're unveiling our DP shawls tonight at 12.00 am!!! just thought u shud know.. hehe... hope u will find something u'd love!

    ReplyDelete