Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 22 June 2012

SAMSUNG Galaxy SIII by Celcom

 
SPONSORED POST

Tak cukup dengan entry before this pasal SAMSUNG Galaxy SIII harini I nak share lagi pasal kecanggihan SIII ni. Antara smartphone yang paling ‘smart’ pada waktu ni. Beyond words kecanggihan and its knows what you need before you do. Hah sampai macam tu. Pernah dengar tak “canggih sangat belum tekan lagi dah keluar”. Lebih kurang macam tu lah this smartphone. Antara ciri-ciri lain yang you all kena tau kecanggihanya ialah:

  • Android 4.0, Ice Cream Sandwich memberi you all super power and performance!
  • Dengan camera 8-megapixel untuk mengambil gambar you all dengan clear
  • Display dengan keluasan 4.8” HD Super AMOLED
  • Boleh menyimpan semua, gambar, movie, music dan videos up to 64GB via microSD

Sangat awesome! Dapat rasa kecanggihannya tak? Masa untuk lupakan telefon lama anda!

Kepada peminat Samsung Galaxy SIII you all kena ada data plan dan Celcom Exec menawarkan harga yang sangat berpatutan with as low as RM1,393 (RRP:RM2,199). Wow berbaloi-baloi. Ini antara package yang available yang ditawarkan oleh Celcom.


For all Samsung lover, apa you all tunggu lagi. Kepada yang tengah nak tukar handphone lama kepada smartphone, you all can get the best price only with Malaysia’s best network. CELCOM!!

Must remember, Celcom adalah network yang paling luas network coverage diamana jua di Malaysia, luar, dalam, atas bawah, semua ada network coverage. Apa nak risau kan? Plus, kerja you all akan lagi mudah, text messaging, voice calls, video, surfing, email dengan mudah.  Not only that, dengan Celcom anda akan dapat menonton video streaming menyeluruh dengan stable connection. Eh you all tak nak ke? I macam nak scream and get Galaxy S III now with Celcom plans offered.

What are you waiting for? do come to any of Celcom branch or Blue Cube now. Jangan tunggu lagi! Dapatkan juga maklumat lanjut tentang Celcom packages di  


2 comments:

  1. Kalau dapat ni bestnya... Ada siapa2 nak bagi MQ free tak?? Hehehe..

    ReplyDelete
  2. belum mampu lagi nak pakai SII.. :)

    ReplyDelete