Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 9 March 2012

Wawa Tasliman 'vs' thepoplook.com

I guess semua fashionista know about thepoplook.com. Wawa antara yang minat with their collection. Dress, palazzo adalah antara favourite wawa. If yang follow my blog, majority dah tau my attire from thepoplook.com. Rasanya dah lama tak shopping offline, sebab sekarang shopping online je. Eh ada ke shopping offline? Ok whatever. Rasanya korang faham. Selalu sangat sampai kerani kat office ni dah tau. Wawa ada parcel dari pop pop (shortname 'thepoplook.com') :)

So, I'm so honor sebab thepoplook keluarkan gambar wawa wear their collection dalam facebook. Ada dalam thepoplook on the street

Antara fashion yang terpilih ialah:


Time ni awal-awal wawa dengan thepoplook



Ramai yang cun melecun dalam Album thepoplook on the street tu. Sangatlah fashionista. Admitted after i buy product with thepoplook, terus lupa pada jeans wawa. Nampak gayanya ada yang kena sell pre-loved my levis. :)

Thank you thepoplook. Love ya!

Oh, wawa received a lot of email, twitter and whatsapp (tak sure mana dapat no phone wawa) asked me about thepoplook collection. Adoi, I'm not thepoplook ambassador, sometime apa yang wawa rasa boleh jawab wawa akan reply but ada yang tanya sampai tahap, i don't the answer. So bukan wawa sombong tapi tak sure apa nak jawab. Sorry dear. You all kena tanya thepoplook sendiri ok.. :)


29 comments:

  1. heheeh busylah wawa melayan fashionista2 yg nk melawa mcm wawa.... ;)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. agreed.. best.. and website dia sangat user friendly.. senang je duit wawa nak keluar.. :)

      Delete
  3. wah...sweet.But, for YM dah takleh poplook sbb biasalah dh kawen,lemak sana sini, ekekeke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh boleh try dress dia yang loose tu.. Then cover with cardigan.

      Delete
  4. Wawa, beli kat man shawls rimau tu?????

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak mana ye? hurmm oh alamanda.. booth depan PRIMAVERA..

      Delete
  5. dress oren tu cantik sangaaaat!! :) dah boleh jd model dorang dah ni. hehe

    ReplyDelete
  6. kaka.. u r so beautiful n stylish! love the first and the last picts, the most! :)
    am following ur blog, kak Wawa, follow mine back if u dont mind!

    salam from Indonesia,
    Icha^^
    http://ichabeldarmawan.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ icha.. yesterday i just meet with Dian Pelangi from Indonesia.. followed u.. :)

      Delete
  7. Wawa,you like bright colors and bold like me ;-)
    That's why I am not bored looking at your pictures .

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ for your kind words Hidaya.. Love ya! :)

      Delete
  8. sis, u dh boleh jd duta thepoplook hehe
    u look so very gojes :)

    ReplyDelete
  9. Suka the third photo! Cantik sangat!

    Love,
    Mediha Omar

    Latest post:
    Rich Creamy Mushroom Bruschetta Recipe!

    ReplyDelete
  10. Oh and I agree with Sutera Kasih, Wawa boleh jadi duta thepoplook! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. hope thepoplook hear that! :)

      Delete
  11. hai jiran.. very the poplook laaa.a.. hehehee

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete