Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 5 March 2012

Inilah Perempuan

Ha kalaulah dah nama pun orang perempuan, then depan tu ada yang tolong amik gambar. Semua tak keruan. Ha jangan cakaplah. You all pun sama kan? Bila ada camera boleh terus pose, tahan nafas sekejap untuk kelihatan anggun. Kalau tak caya try tengok gambar we all ni.. :)

Masing-masing dengan gaya muncung. 


 Free style..


Nisa Kay dah keluar peace..


Hilang fokus, tak sure cameraman mana satu. sebab depan tu 2 3 camera. 


Siap ada effect dari lampu Celcom. 


Last but not least, aksi tayang gigi. Tak sure and tak ingat apa yang funny sangat time ni. For sure this one is candid picture. Ngee.. :)


Pictures taken from my Canon 600D, continuously shot. Wawa suka tengok semua gambar-gambar ni. :)

6 comments: