Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 7 March 2012

Template Blog Tertarik Menarik

If you all tengah cari background yang cute, sweet dan rasa boring dengan background blog you all sekarang. Boleh click here. Pink Pearl Background. Biasalah wawa kan tak boleh lari dari pink. So banyak background yang comel kat sini.  Hari-hari nak tukar 'baju' blog pun boleh.

If you all dah boring boleh pilih and make a changing now. Free je. Boleh pilih which one you all berkenan ok. I know banyak gambar di website lain yang cantik tapi wawa paling suka this website. Simple yet cute. 

Antara yang cantik tu, look at here;



Yang ni sweet je orange brown


Leopard print

Wow banyaknya LOVE.


Actually banyak lagi, tapi ini antara yang wawa suka. If you all ada link website background or template yang menarik nati share dengan wawa ok.. Drop the link ok. 

Thanks in advance. Love you all.. :)

13 comments:

  1. dulu kt suke gune bloggercandy http://www.bloggercandy.com/

    ada jugak nympfont,tpi template dia sikit je..
    http://www.nymfont.com/p/blogger-templates.html

    shabyblog pon best sebab ala ala vintage..i like this
    http://shabbyblogs.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh blogger candy pun sweet. TQ for sharing.. :)

      Delete
  2. Wawa,
    I heard Dian Pelangi Malaysia is coming this week.I'm interested in checking out her collections.
    Do you have any idea where and when?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh nak join wawa ke? this sunday at jalan telawi. search facebook with 'dian pelangi malaysia'. Dian will be there show the hijab tutorial. emel wawa if nak join.. :)

      Delete
    2. ok,sabtu ke ahad?and what time?Wawa ada extra privilege ke?Dah like diorang nye page.

      Delete
    3. ahad dear. 11 March. 9.45am. Try email diaorang untuk book tempat duduk. Pagi dian buat kelas hijab tutorial and petang akan open butik untuk umum. Try email, macam tak ramai je. Dear, if wawa lewat reply kat comment ni please do email me, wawa.tasliman@gmail.com

      Delete
    4. Thanks,Because I was searching for your email address,but nowhere to be seen.
      Noted,I will try to email them.
      Tq

      Delete
  3. dulu suka pakai koleksi2 ni..skrg lbih suka plain colour saja :)

    ReplyDelete
  4. bolehkah pake koleksi ini? salam kenal yaa

    ReplyDelete