Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 26 March 2012

Patut Menangis Atau Gelak?

Wow, pagi Isnin nan indah ni, tersentap wawa dengan anon punya comment. Suka tau buat surprise. Haish. First of all terima kasih coz baca blog wawa and concern with all my blog entry. Sampai sanggup komen macam ni..

Ok ok try you all tengok apa my commentator ni cakap about me and the opposite of pink. Anyway, thanks a lot ok. fuh!


For 'blue ivy carter' please lah. If ada words yang tak ok please inform me. If tak faham tell me, which one u nak I elobrate kan lagi. Little bit catchy la.. Hurmm. 

Eh memang nak sangat pergi plastik surgery, boleh hantarkan and bayarkan untuk I sekali since Mr.Fand tak bagi and dia sayang kat I and selalu puji I ni cantik. So kalau buat plastik surgery boleh lagi cantik macam Dang Suria. Hish. Wawa bersyukur dengan 'gift' yang tuhan dah bagi. Rasa OKU pun bersyukur apa tuhan dah bagi. Alhamdulillah.

Serius malas nak komen panjang, wawa teringin sangat nak jumpa 'blue ivy carter' ni, ada hot macam 'mama' dia Beyonce ke? Tak perlu nak cakap macam ni kot. If tak suka, tak paksa untuk baca blog ni. My fashion is about me, bukan nak tunjuk and itu ialah wawa, if cantik or tak cantik wawa bersyukur dengan apa yang ada. Semua tuhan punya kerja.

After this, untuk nampak lagi real my mustache boleh buat macam ni.. Kalah dato' K..


In this case, I agree apa Dian Pelangi cakap.. 

 

Ini pulak ayat Nadia Bayu. Boleh jugak diguna pakai..


Overall I'm ok with that! Susah gak jadi retis ni kan.. :)


40 comments:

  1. sabar wawa...anggap je satu ujian keci ya..:)

    ReplyDelete
  2. peduli je la wawa....dorang ni jeles tgk u lawa haaa..

    ReplyDelete
  3. pedulik je wawa...dorang ni jeles u santet haaa

    ReplyDelete
  4. Gelak aje baca entry kali ni. I know it won't give any harm to you rite? yang elok kita amik, yang tak elok masuk telinga kiri keluar telinga kanan.. =))

    ReplyDelete
  5. oh my goodness! that's so mean. tp nak tergelak pon ade :P
    no worries wawa. no matter what happens, I still like your blog.
    just be who you are.

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. itu lah kan.. betul ayat-ayat nadia bayu tu.. :)

      Delete
  7. obvious sgt org itu adalah attention seeker
    (eh.. iols yg selama ni silent reader terus nk mengkomen bila tgk komen org tu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi fara.. nice to know you.. TQ dear.. :)

      Delete
  8. alahai..cian lak..i suke jek tgk style u..mmg org tu jeles x tentu pasal..

    ReplyDelete
  9. Setuju apa yg Dian Pelangi ckp.. Jeles la die tu.. Abaikan aje wawa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. absolutely memang kena abaikan.. TQ dear.. :)

      Delete
  10. komen yg sgt kejam dan tak berhati perot..
    kalau dia bagus sgt...kenapa perlu bg komen2
    mengutuk ciptaan Allah?

    Buat bodoh je ya wawa..jgn biarkan dia buat u down...tak berbaloi....terus berblog....dan buat apa yg wawa suka..as long as tak menggangu ,menyusahkan org lain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. agree, maybe dia hot sangat sampai cakap mcm tu.. Astagfirullah..

      Delete
  11. dusshhh,agak2 arr nak tegur pown..haiyaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. if tak suka pun tegur dengan cara baik..

      Delete
  12. Cian wawa.. Sabar je la yang... Anon tu kalu cun sgt buh je la muka sdiri.. Brani ke tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha betul.. berani ke tak jumpa wawa..

      Delete
  13. wawa..i'm always with you..just ignore what they says..kita buat apa yg kita suka and trying to be the best for our self..wlpn english xok tp janji hati kita baik dan xmenjatuhkan dan menyakitkan hati org lain..org yg xsuka tu mybe jeles sbb xbleh nk jd mcm u..biarkan jea..janji kita happy..support u 200%..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak perlulah nak berbangga bila english hebat ke tak. wawa tak pernah kisah pasal tu.. manusia semua ada kelebihan.. maybe anon ni kelebihan dia mengata orang.. can't imagine real life dia macam mana.. Astagfirullah.

      Delete
  14. Biasalahhh...Lumrah kalau ada orang suka dan tak suka dengan kita khennn...Takbley paksa..Yang penting just be urself sudah lahhh..Diamkan aja dan jangan layankan sangatttt..Smile sayang!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. agree.. wawa pun ada suka dan tak suka pada orang but she's too much.. haihh!
      smile.. :)

      Delete
  15. cik annoy tu jelesh dengan u wawa..but think positive, she one of you huge fan ryte?ehehee..
    ^_^

    ReplyDelete
  16. die jeles kot ngan wawa,,heheh but saye readers yg setia ok,, biakan je,,trus kan berblogging k ,, hidup wawa ..ahahha

    ReplyDelete
  17. Wawa biar je buat pekak, akak suka tengok cara dressing Wawa, simple, sopan, kene dengan cara Wawa Tasliman itu sendiri..hmm jelez pun ada juga kadang kala, sebab tak dapat pakai baju cantik2 tu..kekalkan dengan apa yang ada, tak jadi kudis pun kata2 dia tu. Buat la tutorial you tube cara pakai tudung Wa, akak nak belajar cara pakai tudung cam tu..

    ReplyDelete
  18. OH my! I just saw this awful comment! You are so brave and so self-confident that you decided to show it out to the public. Whoever this person is, I'm sure she is jelous and evil(I bet it is a she). Even if she tought you wore something inappropriate it is not the way to tell... You mix a lot malay and english, that doesnt prove your english is bad. Many people does that, Inteligent people who are bilingual. She has a problem coz she speaks only satu language. What about how she looks? I think you are gorgeous! You look marvelous! Never mind her. Dont et her drag you down. she is one sad litte person who cant do anything in life. You are beutiful, you live in a beautiful country, you are happily married, you are healthy hopefully inshaAllah, you are smart, Alhamdulillah!

    ReplyDelete
  19. gambar with misai so cute.. LOL!

    ReplyDelete
  20. people have the right to say. keep writing and JUST BE YOURSELF (only Allah knows)

    ReplyDelete
  21. Ouchh...
    Masha-Allah people can be very mean at times. I cannot imagine.
    Its ok Wawa, do what you love to do and just be yourself.
    :)

    ReplyDelete
  22. ohmaycoach. bahasa dia mmg xde budi bahasa. kasar gile. apa yg dia sakit hati sgt tah.
    tapi sgt respek cara ko bagi feedback komen dia.tak payah nak ikut emo mcm dia.your action shows that you are way smarter than her/him.

    aku addresss 'blue ivy carter' ni her/him sebb dia bole jadi apa apa jantina pun. bukan pompuan je ada perangai cenggini tau

    ReplyDelete