Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 19 March 2012

Hot Air Ballon

I'm surprised when i saw birthday cake balloon. Creative sangat, its from USA. Kiwi balloon, and simcard balloon from Tune Talk flying in the skies as Putrajaya International Hot Air Balloons Festival. Lawa-lawa tau. Suka tengok. Orang time tu jangan cerita lah, penuh. Nasib baik wawa datang time malam takde lah panas sangat and tak jam. 

Banyak balloon more than 28 tapi sikit je yang nampak sebab orang terlalu ramai and maybe malam. But I'm so excited with the birthday cake balloon. Besar gabak.


I wonder how was hot air balloons work? Oh wawa pergi sekejap sangat. Less than 1 hour, ramai sangat orang so pusing sekejap and terus balik. After sampai je rumah dengar bunyi bunga api. Alamak rugi tak tunggu sekejap. I always missed fireworks show. Haih!

I wish I can capture more scenes of beautiful hot air balloons next time.


10 comments:

  1. Bestnye leh tgk hot ballon.kat tganu ni tkde, huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom, next time mari datang putrajaya.. :)

      Delete
  2. wawa, i pergi juga smlm..tapi birthday cake tu i xnmpk pun..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh really? tak sure dia edge dekat area masjid besi tu.. ramai sangat orang.. tak larat tau..

      Delete
  3. seronok sangat dapat pergi hot air balloon tu. and i wish i could go to watch it again next year. :)

    ReplyDelete
  4. tahun ni tak sempat nak pi.mcm menarik la bila pi malam2 kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. after that dalam pukul 10 malam tu ada bunga api.. lagi best.. :)

      Delete
  5. bestnya dpt tgk balloon besar gedabakk tu ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. belon besar gabak tapi boleh terbang.. hebat kan? kak gee naik ke tuhari?

      Delete