Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 5 March 2012

Jumpa Blogger Awesome!!

Actually I'm so honored to be chosen from Nuffnang untuk join event Celcom LG Prada. Event ni berada di Roof Top, Level 29, G Tower Hotel, Jalan Tun Razak, KL. (beside building Tabung Haji). This invitation untuk sorang je ok, Mr.Fand tinggal dirumah. So agak gelabah bila kena datang sorang and somewhere yang I never been there before. Firstly, tak tau siapa yang hadir that event except Redmummy. So bila sampai G Tower Hotel nervous ok, imagine pergi tempat baru, class punya tempat tu. Sampai je terkezut because ramai blogger famous di situ. 

Antara yang famous & glamour tu ialah.. Let the pictures tell u.. :)
Ready with bulk pictures.  

The-hottest-redmummy. :)


The-innocent-sweetie-Elia



Prada with Erin and me


 The-cuteness-Cik Epal



The-glam-Hanis Zalikha



The-machoman-Shakiddo

21 comments:

  1. GOSH !!!... my brother pun ade yeea...by the way kalu u free...jemput datang ke event memanah i kat STAR ARCHERY BERJAYA TIMES SQUARE pukul 8 malam...Sorry for late invitation...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. which one your bro? malam ni ke? ala maybe tak sempat kot..

      Delete
  2. seronok nampaknya...
    rajin wawa join event2 mcm ni...
    dan incik hubby juga sporting sgt nk menemani wawa
    kalo mr butak mama payah skit nk ajak pi
    majlis2 mcm ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kak gee.. at the same time masyuk $$.. :)
      oh Mr.Fand ikut mood jugak.. kadang ok..

      Delete
  3. bestnye jumpa top2 blogger...semua cantik2 plak tu.. :)

    ReplyDelete
  4. wawa nih pakai apa pon santet....


    adoiii la...

    ReplyDelete
  5. hi2..follow awk..=)..seronoknyee dpt join..teringin jugak jumpe sume2 ni...=)....

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok.. alhamdulillah.. thanks follow.. :)

      Delete
  6. untongnya tuan punya badan :)

    ReplyDelete
  7. bestnyer! bila lah i nak jadi awesome blogger cam dia org nie yeak? usah nk verangan nk update blog pon malas kan hahaha... btw wawa u pon apa kurang nyer tau! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. rajin-rajin update blog ok.. TQ.. :)

      Delete
  8. em.. best dpt pose with blogger hebat kan..

    ReplyDelete
  9. Ghost rider so so jer. Xde la best sgt pon…….

    ReplyDelete
  10. Tapi kak wawa pun cantik & yang penting blogger hot jugak.. hehehe ;)

    ReplyDelete
  11. hai dear!
    thanx. nice to know u!
    moga jmpe lg! :)

    ReplyDelete
  12. bestnya dpt jmpa blogger famous :)

    ReplyDelete
  13. macho man!!! fuiyo!!!!

    ReplyDelete