Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 6 March 2012

Look Post: Mushrooms Me Palazzo

Please help me count how many mushrooms I had in my palazzo. Excited tengok mushrooms tu. Comel, macam nak amik and buat masak tomyam. Jokes. :)

Take a look..


 





What i wore:

Mushroom Me Pants from Pretty Chase
Black Inner from Nichii
Black Blazer from CottonOn
Elactra Strata Grey from FitFlop
Location: Tasik Shah Alam
Shawl from Waffaa Scarf

Banyak collection yang menarik at Pretty Chase. I really enjoy shopping there, teringat collection yang ada di Berjaya Times Square. Its looks alike. Cantik and very up-to-date.


24 comments:

  1. Replies
    1. love my palazzo too.. TQ aishah.. :)

      Delete
  2. pakai palazzo soo comfy kan. u look cute :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup comfortable yet stylish.. TQ asma.. :)

      Delete
  3. cute sgt suar tu..warna pastels...i loikee...
    wawa..kedai cotton on kat mana?
    teringin nk sambar blazer situ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ kak gee..
      Oh banyak rasanya butik dia, kat Mid valley, OU, Sunway tapi wawa paling suka pergi kat Mid Valley, banyak collection latest kat sana. :)

      Delete
    2. oh ada kat mid valley. Nice la collections dia :)

      Delete
    3. memang up to date collection cotton on kat mid valley.. :)

      Delete
  4. Cantik! hehe..scarf tu beli mana? mind sharing the link? lawa sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha.. stay tuned ok. scarf tu I buat sendiri. I will sell it soon. Tunggu ok.. :)

      Delete
    2. u pandai jahit wawa? Pas ni mesti ramai yang nak beli dari u. Cuba u buat tutorial cara u pakai scarf. Menarik la :)

      Delete
    3. ok akan buat tutorial soon. pandai la jugak.. :)

      Delete
  5. wawa selalu up tu date..yeahhh...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ shima.. btw bila u sampai Malaysia? Get me ring ok..

      Delete
  6. wawa..buat la tutor cara pkai shawl yg wawa selalu pkai..cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok stay tune ye.. tutorial will uploaded soon.. :)

      Delete
  7. cantik,cendawan tu boleh jugak buat nasik goreng cendawan :P

    ReplyDelete
  8. eh..
    cik wawa,
    sluar tue comel sangat2 la..
    nak pinjam ;p

    ReplyDelete
  9. comelnya dress sis..boleh buat masak tu hehe

    ReplyDelete